Tarih: 24.12.2023 13:18

Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, ‘AZİZ ŞEHİTLERİMİZE ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUM’

Facebook Twitter Linked-in

Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer,

‘AZİZ ŞEHİTLERİMİZE ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUM’

Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Pençe Kilit Operasyonu sırasında eli kanlı hain teröristlerle çıkan çatışmada Şehit olan 12 Şehidimiz için taziye açıklaması yaptı.

Pençe Kilit Operasyonunda teröristlerin saldırıları sonucu hayatını kaybeden Kahraman Askerlerimiz için Türk Milleti derin yasa boğuldu. Şehitlerimizin acısı sadece ailelerinin yüreklerini değil tüm Türk Ulusunun yüreğini yaktı. Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 12 Şehidimiz için taziye açıklaması yaptı. Sezer, ‘Aziz Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum’ dedi.

‘Ailelerine ve Aziz Milletimize başsağlığı ve sabır diliyorum’

Başkan Sezer, mesajındaşunları paylaştı: ‘Pençe Kilit Operasyonu sırasında, hain bölücü teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Kahraman Askerlerimiz; Piyade Teğmen Ramazan Günay’a, Piyade Uzman Çavuş Mehmet Serinkan’a, Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı’ya, Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca’ya, Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu’na ve Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşın’a, Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem’e, Uzman Çavuş Ahmet Arslan’a, Piyade Sözleşmeli Er Semih Yılmaz, a, Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan’a, Piyade Sözleşmeli Er Cebrail Dündar’a, Piyade Sözleşmeli Er Enis Budak’a  Allah’tan rahmet, ailelerine, TSK’ya, silah arkadaşlarına ve aziz milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı askerimize de acil şifalar diliyorum.’




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —