Tarih: 25.04.2022 11:49

Belediye Binasının önündeki üst geçidin asansörü hizmete açıldı

Facebook Twitter Linked-in

Geçtiğimiz yıl Eylül ayında rüzgar türbini taşıyan bir Tır’ın sıkışması nedeniyle Gölcük Belediyesi Binası önündeki üst geçit hasar görmüş asansör ise kullanılamaz hale geldiği için yerinden sökülmüştü. Geçtiğimiz hafta çalışmaları başlanan asansör kullanıma açıldı.

Kullanıma açıldı

Geçtiğimiz yıl Eylül Ayında rüzgar türbini taşıyan bir Tır’ın sıkışması nedeniyle belediye binası önünde bulunan üstgeçit ağır hasar almıştı. İlk olarak  Belediye ekipleri tarafından gerekli güvenlik önlemleri alınarak kullanıma açılan üst geçit daha sonrasında Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yerinden sökülerek onarılıp yeniden monte edilmişti. Yaşanan kaza sırasında kullanılamaz hale gelen asansör ise yerinden sökülmüştü. Geçtiğimiz haftalarda çalışması başlanan asansör kullanıma açıldı. Üstgeçidin asansörünün kullanıma açılması en çok yaşlı engelli ve bebek arabalı anneleri mutlu etti.

Teşekkür ettiler

Asansörün kullanıma açılmasıyla büyük bir sıkıntıdan kurtulduklarını ifade eden vatandaşlar inşallah bir daha böyle bir kaza ile karşılaşmayız temennilerinde bulunurken, üst geçidini yeniden kullanıma açılmasından dolayı çok mutlu olduklarını ifade ettiler. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —