Tarih: 20.12.2021 12:20

Belediye binasının önündeki üst geçit onarılmaya başlandı

Facebook Twitter Linked-in

Belediye binasının önündeki üst geçit onarılmaya başlandı

Geçtiğimiz Eylül ayında rüzgar türbini taşıyan bit Tır’ın sıkışması nedeniyle zarar gören Gölcük Belediyesi Binası önündeki üst geçici önlemler ile kullanıma açılmıştı. Üst geçidin yenileme çalışmaları başladı.

Parçaları gelmeye başladı

Geçtiğimiz aylarda rüzgar türbini taşıyan bir Tır’ın sıkışması nedeniyle zarar gören belediye binası önünde bulunan üstgeçit geçici olarak Belediye ekipleri tarafından gerekli güvenlik önlemleri alınmış ve üst geçit kullanıma açılmıştı. Zarar gören asansör ise yerinden sökülmüştü.  Üstgeçidin yeniden yapımı adına ilk adımlar, geçtiğimiz gün itibariyle atılmaya başlandı. Üst geçidin değişmesi gereken parçaları getirilmeye başlandı.

Daha yeni yapılmıştı

Paslanması nedeniyle tehlikeli olduğu düşünülerek yeniden yapılmış ve Gölcüklüler tarafından oldukça beğenilmişti.  Rüzgar türbini taşıyan Tır’ın çarpması sonucunda zarar gören ve yerinden oynamıştı. Üstgeçidin yanında bulunan asansör ise yerinden kopmuş ve kullanılmaz hale gelmişti. Üstgeçidin yeniden yapımı için de bu anlamda çalışmalara başlanmıştı. Yeniden yapılması konusunda çalışmaların devam ettiği üstgeçidin yenilenmesi adına ilk adımlar da atılmaya başlandı. Üstgeçide ait parçalardan biri, geçtiğimiz gün üstgeçidin yan kısmına ekiplerce bırakıldı. İlerleyen günlerde tüm parçaların getirilmesinin ardından üstgeçidin yenilenmesi adına çalışmaların başlaması bekleniyor. Vatandaşlar, üstgeçidin yenilenmesi ile birlikte bu alanın daha güvenli bir hal alacağını, asansörün de yerine getirilmesi ile birlikte üstgeçitteki eksikliklerin tamamen giderileceğini dile getiriyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —