Tarih: 31.08.2018 13:52

Belediye Derincespor ilk turda kupadan elendi

Facebook Twitter Linked-in

Belediye Derincespor ilk turda kupadan elendi

Türkiye Kupası 1.Tur eleme maçlarında ilimizi temsil eden Belediye Derincespor ile Çayırovaspor, geçtiğimiz akşam kupada sınav verdi.

Tarihlerinde ilk kez kupa mesaisine çıkan iki takımımızdan Çayırovaspor, deplasmanda Altınova Belediyespor’u 4-3 yendi. Belediye Derincespor ise deplasmanda Bozüyük Vitraspor’a 3-2 kaybetti, ilk turda kupadan elendi.

Çayırova 2-0 geriye düştü
Bu sezon statü gereği BAL takımlarının da ilk turdan başladığı Türkiye Kupası’nda ilimizi iki takım temsil etti. Bu takımlardan Çayırovaspor, ilk turda konuk olduğu Altınova Belediyespor karşısında 48’de 2-0 geriye düştü. Ali Kalander ile farkı 1’e indiren temsilcimiz, 60’da kalesinde bir gol daha gördü, fark yeniden ikiye çıktı.

Uzatmada Muharrem ile güldü
67’de Ahmet Ürer, bitime iki dakika kala da Murat Tan ile eşitliği sağlayan Çayırovaspor, maçı uzatmaya götürdü. Uzatmada Muharrem Kaban’ın 95’de attığı golle de ikinci tur biletini kaptı. Ev sahibi ekipte İzmitli Kerem Gülmez, 90’ıncı dakikada kırmızı kartla oyun dışı kaldı, takımını 10 kişi bıraktı.

Belediye Derincespor’a Ufuk Gülez yetmedi
Türkiye Kupası’nda ilimizi temsil eden bir diğer takımda Belediye Derincespor oldu. Sarı-Lacivertli ekip, Bozüyük deplasmanında iki kez geriye düştüğü maçta 64’de eşitliği sağladı, son 10 dakikaya 2-2 girildi. Bozüyükspor, 80’de bulduğu golle maçı 3-2 kazandı. Belediye Derincespor’da iki gol atan Ufuk Gülez’in çabaları tur için yeterli olmadı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —