Tarih: 19.03.2019 12:28

Belediye Derincespor zirveye yaklaştı

Facebook Twitter Linked-in

BAL’da son haftalardaki çıkışı ile şampiyonluk yarışına ortak olan Belediye Derincespor, pazar günü deplasmanda Tavşanlı Linyitspor’u 3-1 yendi. Lider Aliağaspor’un deplasmanda Vefaspor ile 0-0 berabere kalması ile puan farkı da ikiye indi.

Kütahya Çamlıcaspor’u 1-0 yenen Doğantepespor oldukça rahatladı. Derbentspor haftalar sonar puan aldı, deplasmanda Bornova Yeşilovaspor ile berabere kaldı. Çayırova ise sahasında Sultangazi’ye 3-1 yenildi.

İlk maçta sahasında 3-1 yenildiği rakibinden rövanşı da aynı skorla aldı

Ligin ilk yarısını lider Aliağaspor’un tam 8 puan gerisinde tamamlayan Belediye Derincespor, zirve yarışında pes etmedi, müthiş bir çıkış yakaladı. Sarı-Lacivertli ekip, son haftalarda Aliağaspor’un puan kaybıyla da zirve yarışında yeniden umutlandı. Pazar günü de deplasmanda Tavşanlı Linyitspor’a konuk olan temsilci, ilk maçta sahasında 3-1 yenildiği rakibinden rövanşı da aynı skorla aldı.

Zirve ile puan farkını 2’ye indirdi

Tavşanlı Linyitspor maçına Enes, Tayfun, Fatih Yıldırım, Furkan Yabacı, Aykut, Bahtiyar (Yavuz), Gökalp (Batınalp), Cihan, Yiğit Ali, Anıl Üstün (İsmail İrvesa) ve Ufuk Gülez on biri ile başlayan Belediye Derincespor 7’inci dakikada Cihan’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Ev sahibi ekip 14’de eşitliği sağladı, devre 1-1 bitti. İkinci yarıda Aykut Arslan ve Ufuk Gülez ile iki gol bulan temsilcimiz maçı 3-1 kazandı, zirve ile puan farkını 2’ye indirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —