Tarih: 09.05.2023 11:47

Bendir Sınıfı öğrencilerinden muhteşem konser MÜZİKSEVERLER SALONA SIĞMADI

Facebook Twitter Linked-in

Bendir Sınıfı öğrencilerinden muhteşem konser

MÜZİKSEVERLER SALONA SIĞMADI

2022-2023 Bendir Sınıfı’nın Ritim etkinliği geçtiğimiz Pazar akşamı S.D.K.M Yahyakaptan Oda Tiyatrosu (Küçük Sahne)’de gerçekleştirildi. Konsere katılım oldukça yoğun oldu.

Önemli isimler katılım sağladı

(İZMEK) İzmit Halk Eğitim Merkezi ve İzmit Belediyesi’nin 2022-2023 Bendir Sınıfı Öğrencileri muhteşem Ritim Etkinliği ile müzikseverlerin karşısına çıktı.  Şef Nebahat Ciddi öncülüğünde yapılan konsere önemli isimler ve çok sayıda müziksever katılım sağladı.

Salon katılımcılara yetmedi

Konsere İzmit Halk Eğitimi Müdürü Zeki Kalaç, İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Burcu Bineklioğlu İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Özkan ve çok sayıda müzikseverler katılarak, bu güzel konsere eşlik etti. Ayrıca Konuk Müzisyenler Udi Serkan Gök ve Neyzen Yunus Punar da konsere güzel katkı sağladı.

Müzikseverlerden tam not aldılar

Konsere 1 dakikalık Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlandı. Konserde Türk Halk Müziği ve İlahiler icra edildi. Müzikseverler 2022-2023 Bendir Sınıfı öğrencilerine gösterdikleri performans nedeniyle tam not verdi. Şef Nebahat Ciddi ve Bendir Sınıfı öğrencileri konserlerine katılım sağlayan başta İzmit Halk Eğitimi Müdürü Zeki Kalaç’a, İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Burcu Bineklioğlu’na ve salonu dolduran müzikseverlere teşekkür ederken, mutluluklarını dile getirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —