Tarih: 27.04.2023 12:06

Beşir Derneği bu Ramazan ayında da iyiliklere vesile oldu 136 İHTİYAÇ SAHİBİNİN YÜZÜ GÜLDÜ

Facebook Twitter Linked-in

Beşir Derneği bu Ramazan ayında da  iyiliklere vesile oldu

136 İHTİYAÇ SAHİBİNİN YÜZÜ GÜLDÜ

Beşir Derneği Gölcük Temsilcisi Abdulragıp Yılmaz, Ramazan ayı içerisinde yaptıkları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Yılmaz, Dernek olarak ‘1 Kap 1 Kalp’ projesi ile Ramazan ayı içerisinde 136 ihtiyaç sahibi aileye yardım eli uzattıklarını söyledi.

Ramazan ayı içerisinde kumanya ve erzak dağıtımı, zekat ve fitre bağışlarının yanı sıra sıcak yemek hizmeti veren Gölcük Beşir Derneği, “1 Kap 1 Kalp” projesi ile 136 ihtiyaç sahibi ailelere hizmet etti.

Hayırseverler pişirdi, Beşir Derneği ailelere ulaştırdı

“Bir Kap Bir Kalp” kampanyası ile aileler bu Ramazan; kendi evlerinde pişirdikleri iftar yemeklerini ihtiyaç sahiplerine Beşir Derneği Gölcük Temsilciliği aracılığı ile ulaştırdı. İhtiyaç sahibi ailelere sıcak yemekler temsilci görevlileri aracılığı ile götürüldü. Görevliler sıcak yemek yapmak isteyen başvuru sahipleriyle temasa geçerek gerekli teyit ve bilgilendirme işlemini gerçekleştirmiş ve günü gelen sıcak yemeğin dağıtımı için ekipler kendileriyle birlikte getirmiş oldukları sefer tasları ile hazırlanmış olan yemekleri teslim alarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Yılmaz, ‘Allah razı olsun’

Beşir Derneği Gölcük Temsilcisi Abdulragıp Yılmaz, ‘Ramazan paylaşmaktır. Biz de bu ramazan hep birlikte birileri için bir şeyler yapalım ve iftar sevincini birlikte yaşayalım diye bu hizmetimizi icra ettik. Evinde iftar dahi yapamayacak kadar ihtiyaç sahibi olan ailelerimize kendi yediklerimizden yedirmek maksadı ile bu projeyi yürütmekteyiz. Gölcük’te bu projeye destek veren tüm hayırsever vatandaşlarımızdan Allah razı olsun’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —