Tarih: 27.06.2019 14:18

BEYAZ BAYRAK SERTİFİKA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

Facebook Twitter Linked-in

BEYAZ BAYRAK SERTİFİKA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı örgün ve yaygın eğitim kurumlarının temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi, okul sağlığının daha iyi düzeye çıkarılması, yaşam kalitesinin yükseltilmesi ve yeterli eğitim almış sağlıklı nesiller yetiştirilmesi amacıyla hayata geçirilen Beyaz bayrak projesi sertifika töreni Piyalepaşa İlkokulu’nda gerçekleştirildi. 26 okul ve kurum beyaz bayrak almaya hak kazandı.

Sertifika törenine katılım oldukça yoğun oldu

Piyalepaşa İlkokulu’nda düzenlenen Beyaz Bayrak Sertifika törenine Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak başta olmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Şube Müdürleri Abdülhalik Köse ve Yakup Alptekin ile projeye katılan okul müdürleri katılım sağladı.

26 okul ve kurum daha Beyaz bayrak almaya hak kazandı

Beyaz Bayram Projesi, protokol kapsamında  belirlenen denetim formu kriterlerine göre denetlenen okullardan, denetim sonucunda 100 puan üzerinden, 90 ve üzeri puan alan okullar, üç yıl için geçerli olan, okul sağlığını ve temizliğini simgeleyen “Sertifika”, “Beyaz Bayrak” ve “Pirinç Levha” ile ödüllendirilmektedir. 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı İçerisinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan denetimler sonucunda bu yıl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne  bağlı 26 okul ve kurum daha Beyaz bayrak almaya hak kazandı.

Gülsuyu Beyaz bayrak almayı hak eden okul müdürleri tebrik etti

Piyalepaşa İlkokulu’nda düzenlenen  Beyaz Bayrak Sertifika Töreni ile sertifika almaya hak kazanan okul ve kurumlara ödülleri Gölcük Kaymakamı  Mustafa Irmak ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu tarafından takdim edildi. Sertifika töreninde kısa bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu Beyaz bayrak almayı hak eden okul müdürleri tebrik etti. 

Okul Aile Birliğine teşekkür ettiler

Piyalepaşa İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Meryem Ancak ve Yönetimi tarafından organize edilen Sertifika töreninde hazırlık yapan Okul Aile birliği üyelerinin yapmış oldukları sunumlar protokol tarafından oldukça beğenildi.  İlçe protokolü Okul Aile Birliği Başkanı Meryem Ancak ve Yönetimine yapmış oldukları hazırlıklardan ve misafirperverliklerinden ötürü  teşekkür ettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —