Tarih: 29.02.2024 10:11

Beyaz eşya ve küçük ev aleti tamirinde Küçükateş Soğutma farkı GÖLCÜK’TE YILLARIN GETİRDİĞİ TECRÜBE

Facebook Twitter Linked-in

Beyaz eşya ve küçük ev aleti tamirinde Küçükateş Soğutma farkı 

GÖLCÜK’TE YILLARIN GETİRDİĞİ TECRÜBE

İlçemizde uzun yıllardır  Davut Küçükateş tarafından hizmet vermekte olan Küçükateş Soğutma her marka beyaz eşya ve küçük ev aleti cihazların ilgili bakım onarım, Montaj tamir ihtiyaçlarını kaliteli, güvenilir teknik servis hizmetlerini en iyi şekilde sunmaya devam ediyor.

Kaliteli ve güvenli teknik servis hizmeti sunuyorlar

İlçemizde uzun yıllardır hizmet veren ve son olarak Kavaklı Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı No: 15 adresinde hizmet vermekte olan Küçükateş Soğutma’da Her marka ve model Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi, Kurutma Makinesi, Şofben, Elektrik Süpürgesi, Fırın, Kombi Tamiri ve yedek parça konusunda uzman ekibi ile Gölcük’ün tüm semt ve mahallelerine en kısa sürede ulaşarak cihazlarınızla ilgili bakım onarım, Montaj tamir ihtiyaçlarınızda kaliteli, güvenilir teknik servis hizmetlerini en iyi şekilde sunmaktadır.

“Gölcük’ün tüm semt ve mahallelerine hizmetimiz bulunmaktadır”

Beyaz eşya ve küçük ev aleti tamiratı konusunda Gölcük’te ilk akla gelen isim olan Küçükateş Soğutma’nın sahibi Davut Küçükateş yaptığı açıklamada, “ Gölcük’te 30 yılın üstünde bu mesleği yapmaktayız. Küçükateş Soğutma olarak Her marka ve model Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi, Kurutma Makinesi, Şofben, Elektrik Süpürgesi, Fırın, Kombi Tamiri ve yedek parça konusunda hizmet vermekteyiz. Gölcük’ün tüm semt ve mahallelerine hizmetimiz bulunmaktadır. Evde yaptığımız ilk keşiften sonra eğer eşya evde tamir edilebilecek durumdaysa evde tamirini en kısa sürede yapmaktayız. Servisimize getirmemiz gereken eşyaları kendimiz getiriyor gerekli tamirini ve bakımını yaptıktan sonra ve yine eve teslim ediyoruz” dedi.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —