BEYAZ KALPLER DEPREM GERÇEĞİNİ DENEYİMLEDİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Sismolojik İzleme ve Deprem Eğitim Merkezi, gerçeği aratmayan deprem tatbikatlarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor.
Bu kapsamda İzmit Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi öğrencileri, deprem simülasyon odasında gerçekçi senaryolar eşliğinde deprem anını deneyimledi.
ORTAKLAŞA PLANLANAN EĞİTİM PROGRAMI
Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren İzmit Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi ile İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı’na bağlı Zemin Deprem İnceleme Şube Müdürlüğü bünyesindeki Sismolojik İzleme ve Deprem Eğitim Merkezi tarafından ortaklaşa planlanan eğitim programıyla öğrencilere deprem bilinci kazandırıldı. Program kapsamında öğrencilere deprem anında nasıl davranmaları ve hangi önlemleri almaları gerektiği konusunda kapsamlı bilgiler verildi.
DEPREM FARKINDALIĞI ANLATILDI
Deprem kuşağında yer alan bir bölgede yaşamanın gereklilikleri doğrultusunda düzenlenen eğitim programı Sismolojik İzleme ve Deprem Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirildi. Programa öğrenciler ve eğitmenler katıldı. Eğitimde katılımcılara bireysel deprem farkındalığı, deprem öncesinde alınabilecek yapısal ve yapısal olmayan zarar azaltma önlemleri, ev ve iş yerlerinde güvenli yaşam alanları oluşturma, acil durum planı hazırlama ve deprem çantası hazırlama gibi konularda detaylı bilgiler aktarıldı.
SİMÜLASYON ODASINDA GERÇEKÇİ DENEYİM
Deprem anında doğru davranış biçimleri ve deprem sonrasında yapılması gereken ilk müdahale adımları, teorik anlatımların yanı sıra uygulamalı etkinliklerle desteklendi. Program kapsamında öğrenciler, merkezde yer alan deprem simülasyon odasında gerçekçi senaryolar eşliğinde deprem anını deneyimleme fırsatı buldu.
KOCAELİ’DE KARAVANLARA 1 NİSAN’A KADAR SÜRE
KIŞ LASTİĞİ ZORUNLULUĞU UZATILDI!
YEŞİLYURT MİLLET BAHÇESİ’NDE ÇALIŞMALAR HIZLA SÜRÜYOR
ELEKTRONİK ATIKLAR SANATA DÖNÜŞTÜ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN DA ANKARA’DA
KULİSTE MUHABBETLER...
DEĞİRMENDERE’DE İNTİHAR
‘’GÖLCÜK İÇİN BAŞKAN SEZER İLE OMUZ OMUZA ÇALIŞIYORUZ’’
ŞOFÖRLER ODASI "NİZAMETTİN BAŞKANLA DEVAM" DEDİ
KÜTÜPHANELER HAFTASI’NDA ÖĞRENCİLERE TİYATRO KEYFİ
PEHLEVAN GÖLCÜK'TE SAĞLIK HİZMETLERİNİ DENETLEDİ
TCDD'DEN UYARI! 15 GÜN YASAK GELİYOR
GÖLCÜK’TE SANAT ÇİÇEK AÇTI
İÇİNDEN GELDİĞİ GİBİ YAŞA
SERACILIK VE HAYVANCILIĞA DESTEK
GÖLCÜK KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ SONA YAKLAŞTI
YENİ MAKİNE İKMAL ATÖLYESİ İÇİN İHALE TAMAM
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A ZİYARETÇİ AKINI
SAHİLLER MAVİ TAKIM İLE NEFES ALIYOR
BOŞANMA AŞAMASINDAKİ ÖĞRETMENE ÖLDÜRESİYE DAYAK
KAFEYİ ALEVE VERMİŞLERDİ: KUNDAKÇILAR YAKALANDI
BAŞKAN BÜYÜKAKIN: “İNSANLIĞIN KURTULUŞU O’NUN (S.A.V.) YOLUNDAN GİTMEKLE OLACAK”
ORMANYA BAYRAMDA YİNE ZİRVEDE
"SU İÇSEM YARIYOR DİYORSANIZ LİPÖDEM OLABİLİRSİNİZ"
SEDAŞ’TAN ŞEBEKE GÜVENLİĞİNİ ARTIRAN PLANLI BAKIM ÇALIŞMASI
KOCAELİ’NİN ALTIN KIZI, TUĞÇE BEDER ŞAMPİYON!
MHP KOCAELİ TEŞKİLATI YAŞLILAR HAFTASI’NDA HUZUREVİ’NDE
BÜYÜKŞEHİR’DEN GEBZE’YE DEV CAMİ
15 SANTİMETRELİK DEV MYOM KAPALI YÖNTEMLE ALINDI
BAŞİSKELE KAVŞAĞI’NIN SİLUETİ ORTAYA ÇIKIYOR
Yükleniyor
-
BIST 100
15923,58%-1,25
-
DOLAR
44,37% 0,06
-
EURO
51,36% 0,10
-
GRAM ALTIN
6344,74% -1,22
-
Ç. ALTIN
10600,10% -3,21


