Bilgin, “İhtiyaç sahiplerine elimizden gelen desteği sunmaya devam edeceğiz”
İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin, temsilcilikleri olarak gerçekleştirdikleri çalışmalar ve gerçekleştirmeyi planladıkları çalışmalar konusunda açıklamalarda bulundu
İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin, temsilcilikleri olarak gerçekleştirdikleri çalışmalar ve gerçekleştirmeyi planladıkları çalışmalar konusunda açıklamalarda bulundu. Bilgin, “İhtiyaç sahiplerine elimizden gelen desteği sunmaya devam edeceğiz” dedi.
“Var gücümüzle tüm Hayri çalışmalarımızı sürdürmekteyiz”
İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin, temsilcilikleri bazında yaptıkları açıklamada, “İHH Gölcük temsilciliğimiz ilçemizde erkek ve kadın kolları teşkilatımız ile birlikte var gücümüzle tüm Hayri çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bir takvim yılını hedeflediğimiz birçok Hayri projelerimizi başarılı bir şekilde tamamlayarak geride bıraktık. Yeni bir yıla başladık, başlangıcı da bizler için çok önemli olan mübarek üç aylar birlikte oldu. Önümüzde 11 Ayın Sultanı Ramazan ayı bulunmakta. Ayrıca son günlerde Gazze ve Suriye’de yaşayan kardeşlerimiz adına gelişen olumlu sonuçlar sonucunda oradaki tüm kardeşlerimizin ihtiyacı olan alanlarda Vakfımızın genel Merkezi tarafından planlanacak her türlü projede onlara elimizden geldiği kadar destek olmak için bazı çalışmaları yapmayı planlamaktayız” dedi.
“Ramazan Ayında yoğun bir şekilde çalışacağız”
Sözlerine devam eden Bilgin, “Artık Gazze’de ve Suriye’de bulunan kardeşlerimizin oralarda her zamankinden daha çok bizlere ihtiyacı olduğunu bilmeliyiz. Bu bağlamda yaklaşan Ramazan ayı münasebetiyle her sene yaptığımız gibi ilçemizde kayıtlı bulunan ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan kumanya dağıtımını yapmayı planlamaktayız. Yine ilçemizde bulunan yetim ailelerle geleneksel olarak her sene yaptığımız yetim ve ailelerine yönelik toplu iftar programı ve ayrıca Gölcük temsilciliğimiz teşkilat mensubu arkadaşlarımızla kendi hazırladığımız iftar menüleri ile yine yetim ailelerimizin evlerine iftarda misafir olarak onlarla hoş vakit geçirip gönüllerine hoş etmeye çalışacağız. Ayrıca yine her sene yaptığımız ilçemiz hayırseverlerin bize kolayca bağışlarına ulaşılabilecekleri merkezde Adnan Menderes İş Hanı karşısında bağış kabul standını açarak orada bağışları kabul edeceğiz” dedi.
“Hayırsever halkımızın destekleriyle elimizden gelen destekleri vermeye devam edeceğiz”
Bilgin son olarak, “İlçemiz hayırsever vatandaşımızın bizlere emanet ettikleri bağışları yine onların isteği doğrultusunda ilgili yerlere ve projelere ulaştırmaya gayret edeceğiz. İnşallah vakfınızın genel merkezi tarafından yine Gazze ve Suriye için planlanan projelere ilçe hayırsever halkımızın destekleriyle elimizden gelen destekleri vermeye devam edeceğiz. Bu şekilde mübarek üç aylara ve önümüzdeki günleri en güzel şekilde değerlendirmeye çalışacağız. Bizlere her türlü desteklerini esirgemeyen ilçemiz hayır severlere şahsım ve Kurumum İHH olarak teşekkür eder saygılarımızı sunarız” diyerek açıklamalarını tamamladı.
Haber: Serap DURUKAN
BÜYÜKAKIN: TÜRKİYE’DE BAŞKA BİR ÖRNEK YOK, AVRUPA’DA İLK 10’DAYIZ
GÖLCÜK BELEDİYESİ’NDEN İSTİHDAMA KESİNTİSİZ KATKI
SAADET PARTİSİ GÖLCÜK TEŞKİLATI’NDAN ANLAMLI VEFA: GENÇLER UMRE İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ
KARTEPE MESİRE ALANI’NDA EKİPLER GECE GÜNDÜZ SAHADA
EMEKLİ POLİS MEMURU SİLAHLI SALDIRIDA HAYATINI KAYBETTİ
MİLLİ YOL LOKMA DAĞITTI
BAŞİSKELE’DE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİNE KAPSAMLI DEĞERLENDİRME
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KOCAELİ’YE GELİYOR!
İŞLETMECİ VOLKAN BERBEROĞLU DAHİL 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
TÜVTÜRK'ÜN YENİ KURALI SÜRÜCÜLERİ YAKTI
CİNAYET FİRARİSİ GÖLCÜK’TE YAKALANDI
HEM HIRSIZ HEM VERİ AVCISI!
8 YIL CEZASI OLAN FİRARİ ZEHİR TACİRİ YAKALANDI!
KOCAELİ’DE MESAFELER KALKTI
KENTSEL DÖNÜŞÜM MASAYA YATIRILDI
BU YOLUN SONU DÜNYA KUPASI
KOCAELİ, NEVRUZ’UN BEREKETİNİ VE COŞKUSUNU YAŞADI
UKOME’DEN “KARAVAN PARK YASAĞI” KARARINA ONAY
KOCAELİ’DE KARAVANLARA 1 NİSAN’A KADAR SÜRE
KIŞ LASTİĞİ ZORUNLULUĞU UZATILDI!
YEŞİLYURT MİLLET BAHÇESİ’NDE ÇALIŞMALAR HIZLA SÜRÜYOR
ELEKTRONİK ATIKLAR SANATA DÖNÜŞTÜ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN DA ANKARA’DA
KULİSTE MUHABBETLER...
DEĞİRMENDERE’DE İNTİHAR
‘’GÖLCÜK İÇİN BAŞKAN SEZER İLE OMUZ OMUZA ÇALIŞIYORUZ’’
ŞOFÖRLER ODASI "NİZAMETTİN BAŞKANLA DEVAM" DEDİ
KÜTÜPHANELER HAFTASI’NDA ÖĞRENCİLERE TİYATRO KEYFİ
PEHLEVAN GÖLCÜK'TE SAĞLIK HİZMETLERİNİ DENETLEDİ
TCDD'DEN UYARI! 15 GÜN YASAK GELİYOR
Yükleniyor
-
BIST 100
15737,40%-0,86
-
DOLAR
44,45% 0,28
-
EURO
51,25% 0,01
-
GRAM ALTIN
6343,45% 1,56
-
Ç. ALTIN
10573,62% -0,38


