Tarih: 18.08.2023 14:02

Bilim ve Sanat Merkezi Müdür Yardımcılığı görevine ÜMRAN KAYAOĞLU ATANDI

Facebook Twitter Linked-in

Bilim ve Sanat Merkezi Müdür Yardımcılığı görevine

ÜMRAN KAYAOĞLU ATANDI

Gölcük İlçe Halk Eğitim Merkezi’nde 8 yıldır başarılı bir şekilde Müdür yardımcılığı görevini yürüten Ümran Kayaoğlu, Bilim ve Sanat Merkezi’ne Müdür Yardımcısı olarak atandı.

İlçemizde 8 yıldır başarıyla görev yapıyordu

İlçemizde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen isim olan İlçe Halk Eğitim Merkezi’nde 8 yıldır başarılı bir şekilde Müdür Yardımcılığı görevi yapan Ümran Kayaoğlu, Bilim ve Sanat Merkezi’nde Müdür Yardımcılığı görevine atandı. Kayaoğlu yeni görev yerinde en iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceğini ifade ederek, “Bilim ve Sanat Merkezi’nde görev almak benim için büyük bir onur” dedi.

“Yeni başlangıçların getirdiği enerjiyle dolup taşıyorum!”

Yeni görev yeri öncesinde Halk Eğitim Merkezi’ndeki görev arkadaşlarıyla vedalaşan Kayaoğlu, sosyal medya hesabından da yaptığı paylaşımda, “Kıymetli Arkadaşlarım,

8 yıl boyunca birlikte çalıştığımız, birçok yeniliğe imza attığımız, sizlerle geçirdiğim her anı ve elde ettiğimiz başarıları daima gurur ve mutlulukla hatırlayacağım.

Destekleriniz, fikirleriniz ve işbirliğiniz olmadan bu noktaya gelmem mümkün olmazdı. Yeni bir sayfa açarken sizleri aramızda taşıdığım her anımda minnettarlığımı hissediyorum. Gelecekte de birlikte daha büyük başarılar elde etmeyi umarak, sevgi ve teşekkürlerimle. Ektiğimiz tohumlar filizlensin. Ayrıca Gölcük Halk Eğitimi Merkezi’nde çalıştıktan sonra, şimdi Bilim ve Sanatın öncü olduğu yeni bir yolculuğa başlıyorum. Devlet memuru olarak görev yapmak her yerde kutsal bir sorumluluktur ve şimdi müdür yardımcısı olarak Bilim ve Sanat Merkezi’nde görev almak benim için büyük bir onur. Yeni görev yerimde de en iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceğim. Bu heyecan dolu sürecimi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarım. Yeni başlangıçların getirdiği enerjiyle dolup taşıyorum!” diyerek duygularını paylaştı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —