Tarih: 09.05.2022 07:21

Bina ve saha işleri yaptırılacak

Facebook Twitter Linked-in

Bina ve saha işleri yaptırılacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yayınlandığı üzere Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara İli Mamak İlçesi Altıağaç Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihale edilecektir.Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır.

11.06.2011 tarih ve 27961 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan “Yapım İşlerinde benzer iş grupları tebliği” nde yer alan B/III veya A/XVIII grubu işler benzer iş olarak kabul edilecektir. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir. İstekliler tekliflerini, anahtar teslimi götürü bedel üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşme imzalanacaktır.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/977298/ihale-duyurulari-yapim-isi-ve-insaat-ihaleleri-bina-ve-saha-isleri-yaptirilacak




Orjinal Habere Git

— HABER SONU —