Binlerce vatandaş İzmit’te Mehmetçiğimiz için yürüdü KAHRAMAN ORDUMUZUN YANINDAYIZ

Binlerce vatandaş İzmit’te Mehmetçiğimiz için yürüdü  KAHRAMAN ORDUMUZUN YANINDAYIZ

Binlerce vatandaş İzmit’te Mehmetçiğimiz için yürüdü

KAHRAMAN ORDUMUZUN YANINDAYIZ

Gönüllü Kültür Teşekkülleri tarafından Mehmetçiğimize destek vermek amacıyla geçtiğimiz gün İzmit’te binlerce kişinin katılımıyla yürüyüş gerçekleştirildi. Yürüyüş etkinliğine ilçemizden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve birçok Gölcüklü de katılım sağlayarak, Mehmetçiğimize destek verdi.

Binlerce kişi tek yürek

Geçtiğimiz gün binlerce kişinin Mehmetçiklerimiz için yaptığı yürüyüş etkinliğine Kocaeli Gönüllü Kültür Teşekkülleri Dönem Başkanı Şahin Yaşlık ve platforma üye kuruluşların temsilcileri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu, BBP İl Başkanı Remzi Kaya, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Aras, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen,  AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Kantar, AK Parti Eski İl Başkanları Mahmut Civelek, Şemsettin Ceyhan, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, ilimizde faaliyet gösteren STK’ların temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vatandaşlar bayraklarla destek verdi

Yürüyüş İzmit Sabri Yalım Parkı’ndan Anıtpark’a kadar sürerken, binlerce vatandaş ellerinde ay yıldızlı bayraklarla Mehmetçiklerimize destek sloganları attı. Polis ekiplerinin güzergah boyunca emniyet tedbiri aldığı yürüyüşe iş yerlerinden ve evlerden Türk bayrakları sallayan vatandaşlar alkışlarla destek verdi.

Yaşlık, ‘Ordumuzun sonuna kadar yanındayız’

Yapılan 1 dakikalık saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kur’an-ı Kerim okunmasının ardından konuşma yapan Gönüllü Kültür Teşekkülleri Dönem Sözcüsü Şahin Yaşlık, milli birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan bu günlerde, STK’ler ve tüm Kocaeli halkı olarak devlet ve orduyla omuz omuza olduklarını göstermek için toplandıklarını vurguladı.

‘Yüce Allah’ım Bahar Kalkanı Harekatı yürüten şanlı ordumuzu ve Mehmetçiğimizi korusun’

Yaşlık, ‘Suriye’de Bahar Kalkanı Harekatı yürüten şanlı ordumuzun ve Mehmetçiklerimizin yanındayız. Ülkemizi tehdit eden tüm unsurlara karşı yürütülen mücadelenin sonunda, geçmişte olduğu gibi bugün de devlet-millet bütünleşmesiyle birlik ve beraberlik içinde askerlerimizin ve ordumuzun muzaffer olacağına inanıyoruz. Bu süreçte ülkemizin ve milletimizin menfaati için sınırlarımızı ve geleceğimizi korumak için azim ve kararlılıkla görevlerini ifa eden kahraman ordumuzla gurur duyuyoruz. Eli kanlı Esed güçlerinin ve iş birlikçilerinin katliamlarına son vermek için Suriye’de bulunan Mehmetçiğimize karşı yapılan hain saldırıları da lanetle kınıyor, şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum’ dedi.

Şehitlerimiz için dua edildi

Konuşmanın ardından şehitler için dua edildi. Daha sonra vatandaşlar alandaki Türk Kızılay otobüsünde kan bağışında bulundu. Yürüyüşe, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli’deki 50’ye yakın STK ile siyasi partilerin başkan ve temsilcilerinin yanı sıra vatandaşlar katıldı.



Vatan Caddesi’nde yanmayan sokak lambası bakım bekliyor

Çınarlık Meydanı’nda yaşanan üzücü kazadan acı haber geldi ERDEM ULAK KURTARILAMADI

Gölcük’teki üst geçitler elden geçiriliyor

Değirmendere Kayık çekek alanı OLTA BALIKÇILARIN GÖZDE MEKÂNI OLDU

Kuş ve Balık sevgisi giderek yoğun ilgi görüyor ATA PET MARKET TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

Değirmenderede’ki takıcılar sokağında gelişi güzel araç parkları ULAŞIMI OLUMSUZ ETKİLİYOR

Gölcük ADD’de yeni üyelere rozetleri takıldı

GÖLCÜK'TE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ CUMHURİYET MAHALLESİ'NDEN BAŞLADI

Çöken yola su bidonu ile çözüm aradılar

Değirmendere Vatan Caddesi girişinde yol yeniden çöktü

Şahin, “SGK, kutusu değişen ilacı artık karşılamıyor, bunun sıkıntısını emeklimiz çekiyor”

Kocaeli Sanayi Odası ve İktisadi Kalkınma Vakfı Başkanı Ayhan Zeytinoğlu,  “ AVRUPA YEŞİL MUTABAKATI NE DURUMDA?”

Gürel,  “Küçük yatırımcı altında kalmaya devam etmeli”

KSO Başkanı Zeytinoğlu haziran ayı dış ticaret verilerini değerlendirdi

TÜED Gölcük Şube Başkanı Ergun Şahin “YÜZDE ORANINDA DEĞİL EŞİT ZAM YAPILMALI”

Gölcük Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu “6 AYDA 174 ESNAFA 108 MİLYON 134 BİN LİRA KREDİ DESTEĞİ SAĞLADIK”

Gülşen Gayrimenkul’ün sahibi Çiğdem Gülşen, “EMLAK PİYASASINDA  DURGUNLUK DEVAM EDİYOR”

TÜED Gölcük Şube Başkanı Ergun Şahin, “ENFLASYON  ORANININ YANINDA SEYYANEN ZAM DA İSTİYORUZ”

Gürel, “Altın uzun vadede her zaman faiz ve dövizden daha karlıdır”

KSO Başkanı Zeytinoğlu sanayi üretim endeksini değerlendirdi

Bacadan kurtarılan baykuşlar Ormanya’ya teslim edildi; İTFAİYEDEN BAYKUŞ OPERASYONU

GÖLCÜK BELEDİYESPORLU BERRA MİLLİ TAKIM SEÇMELERİNE DAVET EDİLDİ

Türk Harb-İş Sendikası üyelerinin Ankara’ya Hak, Emek ve Adalet Yürüyüşü devam ediyor

Başkan Büyükakın çilek hasadına katıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden Bosna Hersek’e anlamlı katkı; SREBRENİTSA’NIN SESSİZ ÇIĞLIĞINA KOCAELİ’DEN BİR SES DAHA

Çocuklar, Anneleriyle Gelişip Yeşeriyor

Kocaeli’nin güvenilir eti restoranlardan sofralara taşınıyor; KASAP HIZIR 41 İLE ANTİKKAPI LEZZETLERİ ARTIK EVİNİZDE

İzmit Belediyesinden hayat kurtaran adım  Kalp krizi için elektroşok cihazları kuruldu

İSU’DAN KARAMÜRSEL’E SAĞLIKLI VE MODERN ALTYAPI YATIRIMI

Diliskelesi Şehitlik Anıtı açıldı

Gonca Engelsiz Yaşam Merkezi’nde ailelere beslenme eğitimi; BİLİNÇLİ AİLE, SAĞLIKLI BİREY

Başiskele Yaz Akademisi’nde Eğitimlere Devam  

Başiskele’nin Geleceğine Yatırımlar Sürüyor    

ASM’DE ÇALIŞANLARIN BEKLENTİLERİ KARŞILANMALI

SARAYLI’NIN TARİHİ KONAĞI YENİDEN HAYAT BULUYOR

Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Özsoy “GÖLCÜK’TE İHMALLER ZİNCİRİ GENÇ BİR CANI ALDI”

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatından 1000 kişilik aşure ikramı

GÖLCÜKLÜ ÇOCUKLAR VE GENÇLER SANAT DOLU 3 GÜN GEÇİRDİ

Başkan Büyükakın, yeni yapılan Karamürsel Otobüs Terminali’ni inceledi… “KARAMÜRSEL’E SÖZ VERDİK, SADECE BUGÜNÜ DEĞİL, YARINI DA DÜŞÜNEN BİR ULAŞIM YATIRIMI YAPTIK”

Ulsan heyeti Kocaeli'ye hayran kaldı

Cinemre, “Yaz boyunca mahalle programlarımız devam edecek”

Oğuzhan Keleş: “Kentsel Dönüşüm hızımızı vites yükselterek artırmalıyız”

CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tuğberk Taşkın “GENÇLİĞİN GÜCÜYLE SAHADA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde HASTANE BİRİM SORUMLULARINA İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERİLDİ

İzmit Belediyesi Asırlık Çınar Evleri büyüklerimizi bekliyor!

Sanayi Tecrübesi ve Ustalık Bir Arada: ÖZERLER OTO KLİNİK’TEN KALİTELİ VE GÜVENİLİR HİZMET

Encümen ihlallere izin vermiyor

Körfez Sipahiler’de 2 kilometrelik yol yenilendi BÜYÜKŞEHİR’DEN ULAŞIMDA KONFOR HAMLESİ

Teknik Direktör Selçuk İnan yönetimindeki kamp programı yüksek tempoyla sürüyor HEDEF, LİGE HAZIR VE İDDİALI BİR TAKIM

Kocaelispor’un Yeni Sol Bek Güvencesi: Massadio Haïdara SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Yükleniyor