Tarih: 18.04.2019 12:48

BİR GÜNLÜĞÜNE İTFAİYECİ OLDU

Facebook Twitter Linked-in

Minik Yusuf’un hayali gerçek oldu

 Gölcük Hisareyn Mahallesi’nde ikamet eden 1.sınıf öğrencisi  Yusuf Atasoy’un hayali itfaiyeci olmaktı. Geçtiğimiz günlerde minik Yusuf itfaiye’ye giderek bu güzel hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadı.

Yusuf, itfaiyeci elbisesini giydi

Hisareyn  Rheinland Pfalz İlkokulu 1.sınıf öğrencisi  Yusuf Atasoy’un hayali başarılı bir itfaiyeci olmak. 2 yaşından beri itfaiyeci olmak istediğini söyleyen minik Yusuf’un, bu isteğini gerçekleştiren annesi, Yusuf’u Gölcük İtfaiyesi’ne götürerek bu güzel hayalini gerçekleştirmesini sağladı. İtfaiye ziyaretinde Vardiya Amiri olan Şükrü Yüce ve personeli, Minik Yusuf’u ve annesini en iyi şekilde ağırlayarak 1.sınıf öğrencisi Yusuf’u itfaiyeci ağabeyleri minik itfaiyeci yaptı. Yusuf’un hayali ise itfaiyeci elbiseleri giyerek gerçekleştirildi.

Yusuf Atasoy, “Ben de ileride okuyup itfaiyeci olmak istiyorum”

Minik Yusuf giydiği itfaiyeci elbisesiyle itfaiye araçlarına ve itfaiye sepetine de binerek bu büyük hayalini gerçekleştirdi. Yusuf bu büyük sürpriz sonrasında annesi ve itfaiyeci ağabeylerine çok teşekkür ederek, “Benim en büyük hayalim itfaiyeci olmak. Ben de ileride okuyup bu başarılı itfaiyeci ağabeylerim gibi itfaiyeci olmak istiyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —