• BIST 100

    15833,56%-1,12
  • DOLAR

    44,07% 0,18
  • EURO

    51,01% -0,33
  • GRAM ALTIN

    7189,81% 0,14
  • Ç. ALTIN

    11759,28% -0,90

“BİRİNCİ ETAP BİTMEDEN İKİNCİ ETABA BAŞLANMAMALI”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, haftalık olağan basın açıklamasında ilçemizde yapımı devam eden projeler konusunda açıklamalarda bulundu.

SİYASET 23.05.2024 16:45:00 0
“BİRİNCİ ETAP BİTMEDEN İKİNCİ ETABA BAŞLANMAMALI”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, haftalık olağan basın açıklamasında ilçemizde yapımı devam eden projeler konusunda açıklamalarda bulundu. Başkan Akpınar, “Birinci etap bitmeden ikinci etap başlarsa çarşıda dükkan bulunmaz ve ilçemiz ticareti oldukça olumsuz etkilenir. Bu nedenle Birinci etap bitmeden ikinci etaba başlanmamalı” dedi.

 “Birinci etap tamamlanmadan ikinci etap kesinlikle başlamamalıdır”

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz günlerde bazı siyasi partilerin ilçemizdeki kentsel dönüşüm projesinde ikinci etabın yapılıp yapılmayacağı konusuna değindiğini gördük. Ne yazık ki onların bu konu üzerinden prim üretmeye çalıştıklarına şahit oluyoruz. Öncelikle bilinmelidir ki proje onaylıdır dolayısıyla kesinlikle yapılacaktır. Burada önemli olan bütçesi ve zamanıdır. Esnafımızı zora sokmamak ve ilçe enflasyonumuzu dengede tutmak adına birinci etap tamamlanmadan ikinci etap kesinlikle başlamamalıdır. Birinci etap çalışması başladığı zaman esnafımız zor bir süreçten geçmişti. Bu süreçte de bazı esnaflarımızın, özellikle dönüşüm sırasında iş yeri bulamadıkları ve pahalı olduğu gerekçesiyle dükkanlarını kapattığını ve ticari hayatlarını sonlandırdıklarını gördük.  Ticaretine devam eden esnafımızın gerek inşaat ve dükkanların eksikliği nedeniyle alışveriş anlamında müşteri kaybı yaşadığı ortadaki gerçek. Bundan dolayı şunu açıkça belirtmek gerekir ki birinci etap tamamlanıp esnafımız ve tüm sakinleri yeni dükkanlarına ve evlerine  geçip yerleşmeden  ikinci etap başlamamalıdır” dedi.

“İlçemizde hayvan pazarı kurulacak mı merak ediliyor”

Sözlerine devam eden Başkan Akpınar, “Birinci etap bitmeden ikinci etap başlarsa çarşıda dükkan bulunmaz ve ilçemiz ticareti oldukça olumsuz etkilenir.  Ticaretin bitmemesi ve insanların ayaklarını hepten çarşımızdan çekmesini engellemek için akılcı düşünmeli, ilk etap tamamlanmadan bütçe müsait olsa bile ikinci etaba kesinlikle  başlanmamalıdır. Kaldı ki ekonomik anlamda da şuan memleketin durumu ortada, inşallah tedbirlerle ve önlemlerle ilk etap tamamlanıncaya kadar ekonomik anlamda da güçlü ve hazır hale gelmiş oluruz.  Belediyemiz, seçim sonrasında çevre çalışmalarına başladı ve bu çalışmalara destek verilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Herkes, sineklerin ürememesi için kendi çevresini temizlemeli. Özellikle toprak işleme zamanları olduğu dönemde ve bu işlerle daha çok haşır neşir olduğumuz zamanlarda olduğumuz için su birikintilerinde sinek ürediğini düşünürsek en başta bekler şekilde suyu açık havada birikinti olmuş halde   tutmamalıyız.  Gölcük’ün tamamında bu çalışmalar yapılmalı. Kurban Bayramı da yaklaşıyor. İlçemizde kurban pazarının açılıp açılmayacağı konusunda vatandaşımız net bilgi almak istiyor. Bu konuda da gerekli çalışmalar hızlıca sonlanacak gerekli bilgilerin halkımıza aktarılmasını talep ediyoruz” dedi.

Haber: Serap DURUKAN

 

KARTEPE’DE BAHAR TEMİZLİĞİ YABANİ OT VE DİKENLER TEMİZLENİYOR

BAŞİSKELE’DE DÜNYA YETİMLER GÜNÜ İFTARI

GÜVENLİ TRAFİK BİLİNÇLİ HİZMET

BÜYÜKŞEHİR “KARDEŞLİK SOFRASI’NI” BU KEZ BOSNA’DA KURDU

İYİLİK KILAVUZU, KÖRFEZ’İN DİPTEN DİRİLİŞİNE TANIKLIK ETTİ

İLKER GÜREL VEFAT ETTİ

“KOCAELİ, ÜRETİMİ VE EMEĞİYLE GÜÇLÜ BİR ŞEHİR"

4 BİN TL YETER Mİ ?

BİR FİNCAN İHMALKARLIĞIN BEDELİ

AŞAĞILIK KOMPLEKSİ

GÖLCÜK’TE ÇİÇEKLER ENGELLERİ AŞTI

İSU, 2025 YILINDA BAŞİSKELE’YE 459 MİLYON TL’LİK ALTYAPI YATIRIMI GERÇEKLEŞTİRDİ

BAŞİSKELE’DE 9 BRANŞTA KIŞ SPOR OKULLARI SEZONU

BAŞKAN KOCAMAN KARTEPE’DE İFTAR SOFRALARINI ZİYARET ETTİ

OYAK ÇİMENTO’DA GELECEĞİ CEMENTA’LAR İNŞA EDECEK

GÖLCÜKLÜ BÜYÜKLERE YENİ HUZUR DURAĞI

VALİ AKTAŞ, DEPREM TATBİKATINA KATILDI

RAMAZANDA SAĞLIK PROGRAMI İZMİT KENT MEYDANI’NDA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

BAKAN KACIR’DAN BÜYÜKŞEHİR’E ZİYARET

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK’TE "AÇIK KAPI" DÖNEMİ

6 PROJEYE 32 MİLYON BÜTÇE!

ARIZAN VAR AMA YOLUN YOKSA ..

YENİ TRAFİK CEZALARI YETERLİ Mİ ?

TOPLUM NEREYE GİDİYOR

DUYARLILIK VE HIZ 

KULİSTE MUHABBETLER...

ZİRAATÇILAR, BAŞKAN BÜYÜKAKIN’I ÇAY İÇMEDEN BIRAKMADI

SALMAN “HAYALET ÜRÜN SATIŞLARINA KARŞI TÜKETİCİ DİKKATLİ OLMALI”

ŞAHİN KARDEŞLERDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

ÇOCUKLAR RAMAZAN AYININ ÖNEMİNİ KARAGÖZ VE HACİVAT İLE ÖĞRENİYOR

Yükleniyor

DEĞİRMENDERE SAHİLİNİN ESTETİK GÖRÜNÜMÜ GÜÇLENDİ

Değirmendere’de Çift Bıçakla dehşet saçtı

Atamız Değirmendere’de anıldı

Değirmendere sahiline yeni yaya geçiş köprüsü

Gölcük Belediyesi’nden Deliloğlu Caddesi’ne Hız Kesici Düzenlemesi

Kuruçeşme Camii Halıcı 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda yeni dönem kayıtları devam ediyor SUCU: “ÇOCUKLARIMIZI HEM MANEVİ HEM SOSYAL YÖNDEN GELİŞTİRİYORUZ”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri yoğun katılımla tanıtıldı GÖLCÜK’E DEĞER KATAN PROJE

Değirmendere’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşku ile kutlandı

Değirmendere Atatürk Mahallesi, 585 Ada Sitesi sakinlerinden anlamlı etkinlik ÇOCUKLARA HEM TEMİZLİK HEM GÜVENLİK BİLİNCİ KAZANDIRILDI

Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda Küptaş Tamiratı ile Zemin Yenilendi

İSU, 2025 YILINDA BAŞİSKELE’YE 459 MİLYON TL’LİK ALTYAPI YATIRIMI GERÇEKLEŞTİRDİ

OYAK ÇİMENTO’DA GELECEĞİ CEMENTA’LAR İNŞA EDECEK

SALMAN “HAYALET ÜRÜN SATIŞLARINA KARŞI TÜKETİCİ DİKKATLİ OLMALI”

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİNE ZAM YOK!

BAŞKANI ZEYTİNOĞLU 2025 YILI BÜYÜME ORANINI DEĞERLENDİRDİ

KOCAELİ ÇİFTÇİSİ BÜYÜKŞEHİR’LE HEP GÜÇLÜ

1 TRAMVAY ARACI AYNI ANDA 600 YOLCU TAŞIYACAK

“GÖNÜL COĞRAFYAMIZI YALNIZ BIRAKMAYIN”

HAT 250 YARIN SON KEZ YOLA ÇIKIYOR

KOTO’DAN AB FONLARINA YÖNELİK PROJE YAZMA EĞİTİMİ

Başkan Özlü’den Başiskele’deki Yol Çalışmalarına Yakın Takip

1 Mart Vapur İskelesi Otoparkı nefes aldırdı

Büyükşehir’den trafiği rahatlatacak bir adım daha

Geleceğimizin teminatı gençler için 17. Bilgievi Körfez İlçesi’nde açıldı BAŞKAN BÜYÜKAKIN: “ESERİ OLMAYANIN YERİNDE YELLER ESER”

Başiskele Yeniköy Termal Tesis gün sayıyor; KOCAELİ, YAKINDA TERMALİ İLE DE ANILACAK

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 24 18 2 4 40 58
2.FENERBAHÇE A.Ş. 24 15 0 9 31 54
3.TRABZONSPOR A.Ş. 24 15 3 6 20 51
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 24 13 4 7 16 46
5.GÖZTEPE A.Ş. 24 11 4 9 11 42
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 24 11 7 6 16 39
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 24 7 6 11 -2 32
8.KOCAELİSPOR 24 8 10 6 -4 30
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 24 7 9 8 -10 29
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 24 6 9 9 -4 27
11.CORENDON ALANYASPOR 24 5 8 11 -4 26
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 24 6 12 6 -6 24
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 24 6 12 6 -14 24
14.TÜMOSAN KONYASPOR 24 5 11 8 -10 23
15.İKAS EYÜPSPOR 24 5 12 7 -16 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 24 4 12 8 -15 20
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 24 3 10 11 -25 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 24 3 17 4 -24 13