Tarih: 10.04.2023 10:16

Birlik ve Beraberlik Ayı Ramazanda Necati Çelik Devlet Hastanesi Personeli İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

Facebook Twitter Linked-in

Birlik ve Beraberlik Ayı Ramazanda Necati Çelik Devlet Hastanesi Personeli

İFTAR YEMEĞİNDE  BİR ARAYA GELDİ

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Yönetimi tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan iftar yemeği programı Değirmendere Kültür Merkezinde gerçekleşti.  İftar yemeğine yoğun katılım sağlandı.

Hastane yemekhanesi personeli tarafından hazırlandı

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Yemekhane Personeli tarafından hizmete sunulan İftar programı katılanlar tarafından çok beğenildi. Yoğun katılımın olduğu organizasyon hiç sorun yaşanmadan gerçekleşti.

Katılım yoğun oldu

Birlik ve beraberliğin ön plana çıktığı ve yoğun bir katılımla gerçekleşen iftar yemeğine Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Şevket Kaba, Gölcük AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Gölcük Diş Hastanesi Müdürü Ahmet Çavuş, Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Sertan Acar, hastane idarecileri ile hastane çalışanları ve yakınları katıldı.

Acar, “Biz kocaman bir aileyiz, bu gecede bunun en güzel örneği oldu”

Hastane Başhekimi Uz. Dr. Sertan Acar; “İftar yemeği geleneği hastanemizde uzun yıllardır yapılmakta. Birlik ve beraberlik içinde iftar yemeğimizi yedik. Davetimize teşrif eden Sayın Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Şevket Kaba, Gölcük AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Gölcük Diş Hastanesi Müdürü Ahmet Çavuş ile çalışanlarımız ve tüm misafirlerimize katılımlarından dolayı çok teşekkür ederim. Biz kocaman bir aileyiz, bu gecede bunun en güzel örneği oldu, Hayırlı Ramazanlar dilerim” dedi. Yenilen iftar yemeğin sonrasında yemek duası yapılarak, iyi dilek ve temennilerle program sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —