Tarih: 20.10.2021 12:17

‘Biz Anadolu’yuz Projesi’ ile Türkiye’yi geziyorlar VAN’LI 45 ÖĞRENCİ ‘KOCAELİ VE GÖLCÜK MUHTEŞEM’

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen “Biz Anadolu’yuz Projesi” kapsamında Van’dan ilimize gelen 45 kişilik öğrenci kafilesi Gölcük Gençlik Merkezi’nde İlçe Protokolü’nün katılımıyla karşılandı.

Projeyle gençlere farklı Şehirlerin kültürleri ve tarihi mekanları tanıtılıyor

Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Gölcük Gençlik Merkezi Müdürlüğü mihmandarlarınca eşlik edilen öğrenci kafilesi Personelince karşılanarak, ağırlandı. 18 yaşını doldurmamış daha önce seyahat imkanı bulamamış dezavantajlı gençlerimize yönelik uygulanan “Biz Anadoluyuz Projesi“ ile gençler farklı şehirlerin kültürlerini, tarihi mekanlarını, cazibe merkezlerini ve sosyal yaşamının havasını teneffüs etme imkanı bulmakla beraber çeşitli sportif, sanatsal etkinliklerle gönüllülük faaliyetlerinde de bulunuyorlar.

Hayran kaldılar

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’a gerçekleştirdikleri makam ziyareti sonrasında gezi programlarına başlayan gençleri; Ormanya Gezisi, Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi Gezisi, Gölcük Gençlik Merkezi ile Gönüllülük Etkinlikleri, Seka Park Sahili Çevre Temizliği Etkinliği, Gazilerimiz ile Hasbihal Programı, Lunapark Eğlence Etkinliği gibi dopdolu bir içerik bekledi.  

Kaymakam Karabulut ve Başkan Sezer öğrencilerle ilgilendi

17 Ekim Pazar günü saat 12.30-13.30’da Gölcük Gençlik Merkezi’nde verilen öğle yemeğine Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer ve Gençlik Merkezi Müdürü İsmet Ormancıoğlu da katılım sağladı. Burada öğrencilerle yakından ilgilenen Kaymakam Karabulut ve Başkan Sezer, öğrencilere ‘Sizleri Gölcük’te ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz’ diyerek memnuniyetlerini belirtti. Van’dan gelen 45 öğrenci de Kocaeli ve Gölcük’ü Muhteşem olarak bulduklarını dile getirdiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —