Tarih: 06.09.2021 12:34

Biz yazmaktan bıktık, belediye uyarmaktan usandı EVSEL ATIKLAR YİNE SOKAKLARDA

Facebook Twitter Linked-in

Biz yazmaktan bıktık, belediye uyarmaktan usandı

EVSEL ATIKLAR YİNE SOKAKLARDA

Gölcük’te bazı sorumsuz vatandaşlar tüm uyarılara rağmen evsel atıklarını sokaklara gelişigüzel bırakmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Değirmendere Yalı Mahallesi, Leyla Atakan Caddesi yol üzerinde bulunan bir konteynırın yanına atılan evsel atıklar görenlerin de tepkisini çekti.

Ne kadar tepki gösterilse de sorumsuzluk devam ediyor

Gölcük Belediyesi’nin Çöp Taksi hizmetini aralıksız sürdürdüğü bir dönemde bazı vatandaşlar inatlarından hala vazgeçmiyor. Evsel atıklarını tüm uyarılara rağmen sorumsuzca sokaklara atanlar duyarlı vatandaşların tepkisini çekiyor. Değirmendere Yalı Mahallesi, Leyla Atakan Caddesi yol üzerine koltuk ve divanlarını atan vatandaşlar  Caddede kötü görüntülere neden oldu.

‘Yapılacak şey belediyenin ilgili birimini arayıp, Çöp Taksi hizmetinden faydalanmak’

Evsel atık sorununun vatandaşların duyarlılığı sayesinde sona ereceğini söyleyen vatandaşlar, ‘Evlerindeki eşyaları sokaklara gelişigüzel atmak hiç doğru değil. Gölcük Belediyesi’nin Çöp Taksi uygulaması bu konuda başarıyla hizmet veriyor. Yapılacak şey belediyenin ilgili birimini arayıp, Çöp Taksi hizmetinden faydalanmak. Bu sayede cadde ve sokaklarımız da temiz kalır ama ne yazık ki bu konuda duyarsızlık had safhada’ dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —