Tarih: 25.10.2022 14:04

Bizim Tepsi Gölcük’te hizmete açıldı KALİTESİYLE FARK YARATIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Bizim Tepsi Gölcük’te hizmete açıldı

KALİTESİYLE FARK YARATIYOR

İlçemize kısa bir süre önce açılan Bizim Tepsi Tatlı Perakende satışıyla Gölcük ve bölge halkına önemli hizmette bulunuyor. Kaliteli ürünleri ile kısa sürede Gölcüklülerin dikkatini çeken Bizim Tepsi Sahibi Kamil Demir, ‘Hedefimiz kaliteli ürünlerimizle müşterilerimizin ilk tercih noktası olmak’ dedi.

Birbirinden değerli referanslar ile Gölcük güzel bir marka kazandı

Gazetemize ilçemize kazandırdıkları Tatlı Mağazası ile Gölcüklülerin beğenisini kazandıklarını belirten Bizim Tepsi Tatlı Sahibi Kamil Demir, şunları söyledi: ‘Trio Tatlı Gıda A.Ş. Ortağı, Kurumsal Mağazalar, Baklava, Börek imal eden fabrikamız ile referanslarımız Osmanlı Tulumbacısı, Alaçatı Muhallebicisi, Emirgan Süt İşi, Bahreyn Börek İhracatımız ve Bizim Tepsi de bu işin markası. İlk Markayı Gölcük’te açtık.’

‘Amacımız Gölcük’e kaliteli hizmetimizle güzel iz bırakmak’

Açıklamalarını sürdüren Demir, ‘Gölcük’te Merkez Mahallesi, 19 Mayıs Caddesi, Adnan Menderes İş Merkezi, B Blok, No 54 adresinde halkımıza hizmet vermeye başladık. Perakende işi yapıyoruz. Yani toplu sipariş olarak hizmet veriyoruz. Allah kısmet ederse Ramazan’dan sonra Dondurma gibi, tatlı gibi yaz konseptimize de başlamak istiyoruz. Amacımız Gölcük’e kaliteli hizmetimizle güzel iz bırakmak. Gölcük halkına güzel bir hizmet sunmak’ diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —