Tarih: 02.10.2024 14:57

“BİZİM PARTİMİZ DAVA PARTİSİDİR VE BİZİM DAVAMIZ MİLLETTİR, HİZMETTİR”

Facebook Twitter Linked-in

“Ülkemiz tüm mazlumların yanında olmada devam etmektedir”

Başkan Yavuz ilk olarak açıklamasında Filistin – İsrail arasında yaşanan savaş konusunda açıklamalarda bulundu. Başkan Yavuz, “İsrail’in 7 Ekim 2023 tarihinden bu yana, başta Gazze Şeridi olmak üzere Filistin’de masum sivillere yönelik gerçekleştirmiş olduğu saldırılar, eşi benzeri görülmemiş bir insani felakete yol açmıştır. Bu kana susamış devlet şimdi de Lübnan'da yeni soykırımlara başlamış ve yüzlerce masum sivili katletmiştir.  Zalim İsrail'in saldırılarında hayatını kaybeden tüm kardeşlerimize rahmet , yaralılara acil şifalar dilerim.  Tüm dünyanın sessiz kaldığı bu katliamı Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan her fırsatta, yapılması gerekenler ile birlikte dünyanın önünde söylemektedir. Nitekim Lübnan' a ilk insanı yardım ülkemiz tarafından ulaştırılmıştır. Ülkemiz tüm mazlumların yanında olmada devam etmektedir. Bu noktada ülkemizin Savunma Sanayi yatırımları bir kez daha değer kazanmış ve ülke savunması için ne kadar önemli olduğu anlaşılmıştır” dedi.     

“Milletimiz için durmadan, yorulmadan çalışmalarıma devam ediyoruz”

Sözlerine devam eden Başkan Yavuz, “Tüm bu yaşananların gölgesinde milletimiz için durmadan , yorulmadan çalışmalarıma devam ediyoruz. Yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor, ülkemiz için gerekli olan her türlü adımı kararlılıkla atıyoruz.  Açılışları devam eden hastaneler, spor kompleksleri , savunma sanayi yatırımları ve vatandaşımız için gerekli tüm hizmetler sürekli gözden geçirilerek , en iyi şartlar oluşturulduktan sonra kamu hizmetine sunulmaktadır” dedi. 

“Kongremize emin adımlarla ilerliyoruz”

Başkan Yavuz son olarak Kongre süreci hakkında bilgi vererek yaptığı açıklamada, “AK Parti, hizmet siyaseti kapsamında sürekli yenilerek vatandaşların taleplerine cevap verebilmek adına sürekli kendini güncellemektedir. Bu bağlamda büyük kongre sürecine, emin adımlarla , ilerlerken İl ve ilçelerimizde bazı değişimler yaşanmaktadır. İl Başkanımız Sn. Dr. Şahin Talus tarafından bazı ilçelerimiz ile ilgili açıklamalar yapılmış olup bu süreç planlama doğrultusunda devam edecektir. Her zaman belirttiğimiz gibi bizim partimiz dava partisidir, şahsi menfaat ve koltuk gözetmeksizin her arkadaşımın görevi layığıyla yapacağından hiç şüphem yoktur. Çünkü bizim davamız millettir, hizmettir. Gölcük AK Parti İlçe Başkanlığı olarak bizde ilçemiz için her zaman çalışmaya devam edeceğiz. Bu bağlamda yapılacak olan kongrelerin milletimize hayırlar getirmesini dilerim” dedi.

Haber: Serap DURUKAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —