-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
CHP’nin 3 Mahalle Teşkilatı’nın etkinliğine yoğun katılım sağlandı ‘BİZLER SEÇİME HAZIRIZ’
CHP’nin 3 Mahalle Teşkilatı’nın etkinliğine yoğun katılım sağlandı
‘BİZLER SEÇİME HAZIRIZ’
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İl ve İlçe Örgütü Düzağaç, Şirinköy ve İpekyolu Mahalle Temsilciliği’nin düzenlediği Dayanışma ve Yardımlaşma etkinliğinde bir araya geldi.
CHP Gölcük İlçe Örgütü’nün Dayanışma ve Birliktelik etkinliğine CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, İl yöneticileri, İl Kadın Kolu Başkanı Songül Kaya, Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, Kadın Kolu Başkanı Mine İşeri, Gençlik Kolu Başkanı Mete Aydın, İlçe yöneticileri, Meclis Üyeleri ve birçok partililer katılım sağladı.
Kanber, ‘Tüm görev ve sorumluluğumuzun bilincindeyiz’
Kanber, ‘Gerçekleştirilen etkinlikte önemli bir konuşma yapan Abdurrahman Kanber, ‘3 Mahallenin temsilcileri olarak sizleri burada ağırlamaktan büyük onur duyduk. Bugün burada dayanışmanın gereğini yerine getiriyoruz. İl Başkanımız ve yönetimine, ilçe Başkanımız ve yönetimine, Kadın ve Gençlik Kollarına, meclis üyelerine ve olmazsa olmazımız mahallelerimizin değerli üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür ederiz. 3 Mahalle olarak kurulduğumuz günden bu yana verilen her görevi yerine getirmenin ötesinde yaptığımız çalışmalar ile ilçe örgütümüzün önünü açtık. Biz 3 mahalle temsilcileri olarak seçime hazırız. Erken, olağan hangi seçim olursa olsun hepimiz 3 mahallede hangi görevi üstlendiğimizi belirleyerek partimizi başarıyla temsil edeceğiz. Biz bu göreve yorgunluk vermeye değil, yorgunluk almaya geldik. Her partilimiz bu anlayışla verilen her görevi yaparak üzerine düşen sorumluluğu yerine getirir’ diyerek konuşmasını tamamladı.
Yıldızlı, ‘Millet İttifakımızı iktidara taşıma arzunuz bizleri daha da mutlu etti’
CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, ‘Siz değerli Mahalle Teşkilatlarımız bizim için çok değerli. Çünkü ülkemizin geldiği bu noktada hepimizin sorumluluğu daha çok artmış durumda. Bugün Gölcük’teki zafer inancı, partimizi ve Millet İttifakımızı iktidara taşıma arzunuz bizleri daha da mutlu etti. Hepinize fedakarca çalışmalarınız ve partimize olan bağlılığınız için teşekkür ediyorum. Milletimizin umudu olmaya geliyoruz’ dedi.



BAŞKAN BÜYÜKAKIN’DAN SAĞLIKÇILARA TEŞEKKÜR
VEKİL TİPİOĞLU VE BAŞKAN YAVUZ, TUNCAY YILDIZ'I ZİYARET ETTİ
GÖLCÜK’TE İSTİKLAL MARŞININ 105 YILI KUTLANDI
BÜYÜKŞEHİR’DE HİZMETİN SAATİ YOK
GÖLCÜKSPOR İFTAR DA BİR ARAYA GELDİ
SALMAN “FATURALARINIZI MUTLAKA SAKLAYIN”
MYP GÖLCÜK İLÇE BAŞKANI YAŞAR BAL'DAN YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ve AİLELERİNE İFTAR
BU GECEDE İYİLİĞE REHBER EDENLER BULUŞTU
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A VE KOCAELİ HALKINA ÖZEL TEŞEKKÜR
BÜYÜKŞEHİR’İN KARDEŞLİK SOFRASI HALEP’TE KURULDU
HALK EĞİTİM’DE HEREKE HALISI DOKUMA SANATI YENİDEN YAŞATILIYOR
NUSRET’İN KAHRAMAN KOMUTANININ TORUNU ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR
ESNAF ODASI BAŞKANI YILDIZ “BAYRAM PAZARI İLÇEMİZE RENK KATACAK”
BÜYÜKAKIN, TÜGVA İFTARINDA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ
DEĞİRMENDERESPOR’DAN U10 FUTBOL TURNUVASI
165 ŞOFÖRE 487 BİN TL CEZA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’IN, PAZARCI ESNAFIYLA YAPTIĞI İFTARA YOĞUN KATILIM
AKTAŞ ÇİFTİ, DONANMA KOMUTANLIĞININ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER ONURUNA DÜZENLEDİĞİ İFTAR KATILDI
VALİ AKTAŞ, GÖLCÜK EYÜP SULTAN PROJE HAFIZLIK İMAM HATİP ORTAOKULUNUN PROGRAMINA KATILDI
FİRARİ KADIN HIRSIZ YAKALANDI
HER NOKTA TİTİZLİKLE TEMİZLENİYOR
TRAFİK CEZASI KAOSU
TASAVVUF MÜZİĞİ KONSERİ
EMEKLİ MAAŞLARI BAYRAM ÖNCESİ ÖDENECEK
KADEM KOCAELİ TEMSİLCİLİĞİ’NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ
Emekli astsubay Abdullah Güder Dualarla uğurlandı
KOCAELİ’NİN TURİZM RÜZGÂRI BERLİN’DE ESTİ
YENİ SPOR KOMPLEKSİ KÖRFEZ’E DEĞER KATACAK
KARTEPE’DEN BULGARİSTAN’A KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ
GÖLCÜK’TE İLMEK İLMEK SANAT: 2. GELENEKSEL ÖRGÜ ŞÖLENİ BAŞLIYOR
Yükleniyor



