Tarih: 12.03.2024 13:11

Black Dragon Spor Kulübü Sporcuları Muay Thai Bölge Şampiyonası’na BAŞARILARIYLA DAMGA VURDU

Facebook Twitter Linked-in

9-10 Mart tarihleri arasında Kocaeli Gebze Spor Center’da gerçekleştirilen Muay-Thai Bölge Şampiyonası’na katılım sağlayan Black Dragon Spor Kulübü Sporcuları Şampiyonaya başarılarıyla damga vurdu. Şampiyonada 11 Sporcu altın, 10 Sporcu Gümüş, 2 öğrenci bronz madalya alarak Gölcük’e önemli bir gurur daha yaşattılar.

Gölcük’ü en güzel şekilde temsil ettiler

Gölcük’te uzun yıllardır Dövüş Sporu eğitimleri veren ve başarılı Sporcular yetiştiren Black Dragon Spor Kulübü’nün Sporcuları Gebze’de yapılan Muay Thai Bölge Şampiyonası’na katılım sağladı. Müsabakalarda rakiplerine hiç yenilmeyen  Sporcular çok çalışmanın karşılığını elde ettikleri madalyalar aldı. 11 Sporcunun altın madalya aldığı Black Dragon Spor Kulübü Gölcük’e büyük bir gurur daha yaşattı.

23 Sporcu ile katılım sağladı

Black Dragon Spor Kulübü Sahibi ve Sporcu Antrenörü Enver Eren, Şampiyonadan elde ettikleri derecelerden ötürü mutluluk duyduğunu belirterek, Sporcularını tebrik etti. Eren, Gazetemize yaptığı açıklamada, ‘9-10 Mart tarihleri arasında Kocaeli Gebze Spor Center’da yapılan Muay-Thai Bölge Şampiyonası’nda Black Dragon Spor Kulübü olarak katılım sağladık. Şampiyonaya farklı kilo ve sikletlerde toplamda 23 Sporcu ile katılım sağlayıp; 11 öğrencimiz altın, 10 öğrencimiz Gümüş, 2  öğrencimiz bronz madalya alma başarısı gösterdi. Ayrıca Sporcularımız tüm müsabakalarda derece yaparak Gölcük’e gururla dönüş yapmışlardır.’

Zorlu rakiplere karşı büyük üstünlük kurdular

Açıklamalarını sürdüren Enver Eren, ‘Musabık öğrencilerimiz ile birlikte ekstra antrenmanlar yaparak, haftanın 6 günü yoğun bir şekilde çalışarak katılım yaptığımız Muay Thai Bölge Şampiyonası’nda çok ezeli ve zorlu rakipler çıksa da, öğrencilerimizin azmi,sabrı,inanç ve motivasyonlarıyla ve yoğun antrenman temposu ile maçlarda büyük başarılar elde etmesi bizleri çok mutlu etti’ dedi.

Antrenörler Enver Eren ve Nurcan Kahraman’ın emekleri çok büyük

Black Dragon Spor Kulübü Baş Antrenörü Türkiye Jeet Kune Do Federasyonu Eğitim Başkanı, Türkiye Kraw Maga Federasyonu Kocaeli İl Temsilcisi ve birçok branştan Antrenör olan Enver Eren’in, aynı zamanda Milli Hakem, Bodyfitness ve Muay Thai Antrenörü Nurcan Kahraman’ın büyük özveri ve fedakarlıkları ile Sporcular maçlarını namağlup olarak kazanarak ilçemizi en güzel şekilde temsil ettiler. Şampiyonadan 1.,2. ve 3.’lük dereceleri kazanan Sporcular bir sonra yapılacak olan Muay-Thai Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —