Tarih: 29.09.2023 10:34

Black Dragon Spor Kulübü Sporcuları Muay Thai Zafer Kupası Şampiyonası’nda GÖLCÜK’Ü BAŞARIYLA TEMSİL ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’ün başarılı Spor Kulüplerinden Black Dragon Spor Kulübü 23-24 Eylül tarihleri arasında Gebze Atatürk Kapalı Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen 30 Ağustos Zafer Bayramı Muay Thai Zafer Kupası Şampiyonası’na 12 Sporcu ile katılarak ilçemizi başarıyla temsil ettiler.  

12 Sporcu ile katılım sağladı

Gölcük’te uzun yıllardır farklı branşlarda birçok Dövüş Sporu eğitimleri veren ve başarılı Sporcular yetiştiren Black Dragon Spor Kulübü 23-24 Eylül de, Gebze Atatürk Kapalı Spor Kompleksi’nde düzenlenen, 30 Ağustos Zafer Bayramı Muay Thai Zafer Kupası Şampiyonası maçlarına Yıldız Gençler, Alt ve Üst Gençler, Elit Büyükler Grubunda toplamda 12 sporcusu ile katılım sağladı

Eren, Sporcularını tebrik etti

Black Dragon Spor Kulübü Sahibi ve Sporcu Antrenörü Enver Eren, ‘Spor Kulübümüz olarak Gebze’de gerçekleştirilen 30 Ağustos Zafer Bayramı Muay Thai Zafer Kupası Şampiyonası’na 12 Sporcumuz ile katılım sağladık. Müsabakalarda başarılı mücadele veren Sporcularımız Şampiyonadan 2 Altın, 2 Gümüş, 6 Bronz Madalya elde etti. Sporcularımı tebrik ediyor, önümüzdeki Şampiyonalarda da Sporcularıma başarılar diliyorum’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —