Tarih: 01.03.2023 11:17

Bölgesel Amatör Lig maçları /KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK

Facebook Twitter Linked-in

Bölgesel Amatör Lig maçları

KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK

Kahramanmaraş depreminden dolayı bir aylık ara verilen Bölgesel Amatör Lig maçları hafta sonu oynanacak olan maçlar ile heyecan kaldığı yerden devam edecek. İlçemizi Bölgesel Amatör Lig’inde temsil eden  Gölcükspor, pazar günü Gölcük İlçe Stadında saat 14.00’de Bayrampaşa Teknikspor’u konuk edecek.

Gölcükspor kendi sahasında, Yuvacık ve Harb-İşspor deplasmanda oynayacak

Tüm Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli ve 11 ilde büyük yıkımlara, kayıplara neden olan depremler nedeniyle spor organizasyonlarına bir ay gibi bir ara verilmişti. Ara verilen organizasyonlar bu hafta sonu oynanacak olan karşılaşmalar ile tekrar başlıyor. Bölgesel Amatör Lig 13. ve 14.grupta mücadele veren 7 temsilcimiz ligde kaldığı yerden lig maratonuna devam edecek. 13. Grupta mücadele veren Gölcükspor kendi sahasında, Yuvacık ve Harb-İşspor deplasmanda oynayacak.

Maç Pazar günü saat 14.00’de başlayacak

Deprem dolayısıyla liglere verilen aranın ardından futbol heyecanı kaldığı yerden devam edecek. Bölgesel Amatör Lig 13. Grupta üst sıralar için mücadele veren Gölcükspor, pazar günü Gölcük İlçe Stadında saat 14.00’de Bayrampaşa Teknikspor’u konuk edecek. Aynı grupta yine üst sıralar için mücadele veren temsilcimiz Yuvacıkspor İstanbul deplasmanında Silivrispor’a konuk olacak. Beklentilerin altından kalan temsilcimiz Harb-İşspor’da yine İstanbul deplasmanında Beylerbeyi 1911 FK’ya konuk olacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —