Tarih: 29.07.2020 13:33

Bozkurt ve Çelebi ailelerinin mutlu günü BAHACAN VE MİRAY DÜNYA EVİNE GİRDİ

Facebook Twitter Linked-in

Bozkurt ve Çelebi ailelerinin mutlu günü

BAHACAN VE MİRAY DÜNYA EVİNE GİRDİ

Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Personeli Hakan Bozkurt ve Çiğdem Bozkurt’un oğulları, ilçemizin genç avukatlarından Bahacan Bozkurt ile yine ilçemiz esnaflarından Burhan Çelebi ve Ayşegül Çelebi’nin güzel kızları Miray Çelebi Başiskele’de bulunan The Mahall’da düzenlenen rüya gibi bir düğün ile dünya evine girdi.

Nikahlarını Başkan Sezer kıydı

İlçemizin tanınmış ailelerinden Hakan Bozkurt ve Çiğdem Bozkurt’un oğulları, ilçemizin genç avukatlarından Bahacan Bozkurt ile Burhan Çelebi ve Ayşegül Çelebi’nin güzel kızları Miray Çelebi Başiskele’de bulunan The Mahall’da  düzenlenen rüya gibi bir düğün ile dünya evine girdi. Genç çiftin nikahlarını asıl mesleği avukatlık olan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer kıyarken nikah Şahitliğini ise Kocaeli Baro Başkanı Bahar Gültekin yaptı.

Genç çifti aile dostları ve sevenleri yalnız bırakmadı

Rüya gibi bir düğün ile Başiskele’de bulunan The Mahall’da dünya evine giren Bahacan ve Ayşegül çiftini aile dostları ve sevenleri yalnız bırakmadı. Nikah merasiminin ardından gönüllerince eğlenen genç çifte dostları ve sevenleri ömür boyunca mutluluk temennilerini ilettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —