Tarih: 27.11.2019 10:30

Bozuk Kaldırım Sorunu Devam Ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Bozuk Kaldırım Sorunu Devam Ediyor

İlçemizde bozuk kaldırımların yol açtığı sorunlar devam ediyor. Albay Burak Caddesindeki bozuk kaldırımlar ise yağmurlu havalarda vatandaşı zor durumda bırakıyor.

Yağmurların başlamasıyla gün yüzüne çıktı

Albay Burak Caddesinde bulunan kaldırım taşlarının yerlerinden çıkması vatandaşı yağmurlu havalarda yürürken zor durumda bırakıyor. Üzerlerine basıldığında yerinden oynayarak su sıçratan ve oradan geçenlerin üzerinin ıslanmasına sebep olan taşlara vatandaşın tepsisi de gün geçtikçe büyüyor.  Vatandaşlar bir süre önce yağmurlar başlamadan kaldırımların yenilenmesi talebinde bulunmuştu. Ancak yerine getirilmeyen bu talep yağmurların başlamasıyla birlikte gün yüzüne çıktı.

Vatandaşlar, “Belediye ekiplerinin bizi mağdur bırakmayacağına inanıyorum”

Konu ile ilgili açıklamada bulunan vatandaşlar, “Bozuk kaldırımlar yıl içinde pek çok soruna sebep olsa da bunu en belirgin haliyle kışın görebiliyoruz. Üzerine basmamızla yerinden oynayan taşlar hem kayıp düşmemize hem de yağmur suyunun üzerimize sıçramasına neden oluyor. Belediye ekiplerinin bu konuda bizi mağdur bırakmayacağına inanıyorum. Umarım en kısa zamanda bu çağrımıza kulak vererek ilçemizde bulunan bozuk kaldırımları yenilerler” şeklinde konuştu. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —