Tarih: 17.07.2017 14:28

Bozulan yollar sürücülere zor anlar yaşatıyor

Facebook Twitter Linked-in

Bozulan yollar sürücülere zor anlar yaşatıyor

Kavaklı sahili ile Denizevler sahilini birbirine bağlayan köprünün başında bulunan yolun bozuk olması sürücülere zor anlar yaşatıyor. Vatandaşlar en kısa zamanda yolun düzeltilmesini istediklerini dile getirdiler.

Düğüne gelen vatandaşlar isyanda

Yaz aylarının gelmesi ile açılan düğün sezonu Kavaklı sahilini oldukça kalabalıklaştırırken , bozuk olan yol düğüncüleri ve sahile inen vatandaşlara zor anlar yaşatmaya devam ediyor. Kavaklı Sahilinin sonunda bulunan Anfora Cafe’nin ön kısımda bozuk olan yollar nedeniyle sürücüler zor anlar yaşıyor. Özellikle düğün sezonu nedeniyle sıklaşan trafik sürücülerin sıkıntılarını daha da arttırırken vatandaşların bozuk olan yolun en kısa sürede yenilenmesini istediklerini dile getirdiler.

Vatandaşlar yolun düzeltilmesini istiyor

Yaz aylarında sıklaşan trafik nedeniyle zor anlar yaşayan sürücüler Anfora Cafe’nin önünde bulunan yolun sıkıntı yarattığını ve yetkililer tarafından düzeltilmesini istediklerini dile getirirken vatandaşlar, “ Anfora Cafe’nin önünde bulunan yol daha önceleri böyle değildi. Bir kazı çalışması yapıldı galiba ve yol böyle bozuk bırakılmış. Yaz aylarında kavaklı sahili çok yoğun oluyor. Her hafta sonu bütün salonlar dolu ve yolun bozuk olması sürücülere zor anlar yaşatıyor. İnşallah yetkililer bir an önce bozuk olan yolu düzelterek bu trafik sıkıntısını ortadan kaldırırlar” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —