Tarih: 13.05.2019 12:18

Bu asansörün kirini kimse görmüyor mu?

Facebook Twitter Linked-in

Vatandaşlar soruyor

Gölcük Belediyesi Binası’nın hemen karşısında bulunan üst geçidin asansörünün bakımsızlığı gözlerden kaçmıyor. Vatandaşlar toplum hizmeti için kullanılan bu alanların daha sık temizlenmesi gerektiğini ifade ederek sitemlerini dile getirdiler.

Örümcek ağları ve kir içinde

İlçemizde bulunan birçok üst geçitte aynı zamanda engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın rahatlıkla karşıya geçmeleri için hizmet veren asansörlerin bakımsızlığı gözlerden kaçmıyor. Gölcük’te bulunan üst geçit asansörler arasında beklide en çok kullanılan Gölcük Belediyesi Binasının karşısındaki üst geçit asansörünün içi ve yan kısımlarında oluşan örümcek ağları birçok vatandaşın tepkisini çekiyor. Üst geçit asansörünün bu şekilde olmaması gerektiğini ifade eden vatandaşlar, bu asansörün kirini kimse görmüyor mu? diyerek sitemlerini dile getirdiler.

En kısa zamanda temizlenmesi isteniyor

Vatandaşlar üst geçit asansörüne uzun zamandır bakım yapılmadığı için her tarafını örümcek ağlarıyla ve kirle kaplandığını ifade ederek yetkililerin en kısa zamanda bu asansörlere gerekli bakım ve temizliğin yapılması gerektiğini ifade ettiler.

İsim: Serap DURUKAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —