Tarih: 09.08.2022 13:04

Bu kermesteki tüm ürünler HUZUREVİ SAKİNLERİNE AİT

Facebook Twitter Linked-in

Bu kermesteki tüm ürünler

HUZUREVİ SAKİNLERİNE AİT

Son iki yıldır içinde bulunduğumuz Covid-19 Pandemisi sürecinde Gölcük Prof. Dr. İsmail Barış Huzurevi sakinleri, Halk Eğitim Merkezi eğitmenlerinin eşliğinde yaptıkları el işlemeleri, çantaları ve örgüleri 12 Ağustos Cuma günü saat 14.00’te Değirmendere Sanat Galerisi’nde gerçekleştirecekleri kermes ile sergileyecekler.

Bu kermeste sevgi var

Gölcük Prof. Dr. İsmail Barış Huzurevi sakinleri, Halk Eğitim Merkezi Eğitmenleri Yeşim ve İlkin Hanımlar ile birlikte bu süreci dolu dolu geçirdi. Pandemi sürecinde huzurevi sakinleri tarafından yapılan birbirinden güzel elişi ürünler gerçekleştirecek olan kermes ile sergilenecek. Kermes 12 Ağustos Cuma günü saat 14.00’te Değirmendere Sanat Galerisi’nde yapılacak olan açılış töreni ile başlayacak.

Pandemi sürecini dolu dolu geçirdiler

Gerçekleştirilecek olan kermes hakkında yapılan açıklamada, “Pandemi dönemi çoğu kişi için durağan ve üretkenlikten uzak geçse de bazı sihirli dokunuşlarla bu süreci güzel hale getirenler de var. Gölcük Prof. Dr. İsmail Barış Huzurevi ailesi, halk eğitim hocaları Yeşim ve İlkin Hanımlar ile birlikte bu süreci dolu dolu geçirdi. İnce ince işledikleri el işlemeleri, birbirinden güzel çantaları, her ilmekte sevgi dokudukları örgüleri, örtüleri, sepetleri ve daha nicesi 12 Ağustos Cuma günü başlayan sergi ile sizlerle buluşacak. Huzurevi sakinlerinin yaptığı ele emeği ürünlere ve kermese 12 Ağustos Cuma günü saat 14.00’te Değirmendere Sanat Galerisi’nde ulaşabilirsiniz” denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —