Tarih: 02.06.2019 12:58

Bu sene bayram pazarının Gazi Otoparkı’na kurulması PAZARCI ESNAFINI MUTLU ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Bu sene bayram pazarının Gazi Otoparkı’na kurulması

PAZARCI ESNAFINI MUTLU ETTİ

On Bir Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif’e veda ediyoruz. Gölcük’te Bayram heyecanı yakından hissediliyor. İlçemizde bu sene bayram pazarı Gazi Otopark’ında kuruldu. Bayram Pazarının Gazi Otopark’ına kurulması esnafları ve vatandaşları oldukça memnun etti. Esnaflar Gazetemize yaptıkları açıklamada memnuniyetlerini dile getirdi. Gazi Otopark’ında bayram pazarı açılış töreni ise dün gerçekleşirken, esnaflar Belediye Başkanı Sezer’e teşekkürlerini iletti.

Açılış törenine Başak Sezer’de katılım sağladı

Gazi Otopark alanına kurulan bayram pazarının açılış törenine Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İlçemizin siyasi parti ilçe başkanları ve temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer, STK ve Dernek Başkanları, esnaflar ve vatandaşlar katılım sağladı.

Başkan Sezer, esnafların ve Gölcük halkının bayramını kutladı

Başkan Sezer, açılış töreninde kurdeleyi kestikten sonra yaptığı konuşmada, “Pazarcılar Odamızdan gelen talebi değerlendirip çarşı da hareketliliği daha da arttırmak, bayram pazarı alanlarını daha da yaymak için giyim alışveriş pazar yerini otopark olarak kullanılan bu alana almayı düşündük. Gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonrada bugün açılışını gerçekleştiriyoruz. Bu noktada hem pazarcı esnafının, hem de vatandaşlarımızın memnun kaldığını görüyoruz. Dün gece bile kalabalık bu memnuniyeti gösteriyor. Bu giyip pazarı dışında Gölcük Esnafımız da 19 Mayıs Caddesi başta olmak üzere bazı caddelerde, dükkan önlerine tezgahlar kurarak bayram pazarına katıldılar. Ben esnafımıza hayırlı, bereketli kazançlar diliyorum. Umarım bayram öncesinde güzel bir hareketlilik yaşanır. Hemşehrilerimize de hayırlı alışverişler diliyorum” dedi.

Tuncer, Başkan Sezer’e teşekkürlerini iletti

Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer, Bayram Pazarı konusunda isteklerini yerine getiren Başkan Sezer’e teşekkür ederken, tüm Gölcük halkına bayram temennilerini iletti.

Başkan Sezer, “Öncelikli hedefimiz çarşımızı hareketlendirmek”

Başkan Sezer sonrasında, 19 Mayıs Caddesi’nin trafiğe kapatılarak dükkanlarının önlerine indirimli ürün tezgahı açan esnafları gezdi. Esnaflar ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Sezer, bereketli, hayırlı kazançlar dileyip, vatandaşlarında bayramını tebrik etti. Gölcük çarşısının bayram pazarları ile hareketlendiğini görmekten memnun olduğunu dile getiren Sezer, “Hemşehrilerimizin alışverişini yaşadıkları yer olan ilçemiz de yapması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bunu çok önemsiyoruz. Öncelikli hedefimiz çarşımızı hareketlendirmek. Bu konuda ki çalışmalarımız ileriki dönemlerde de devam edecek” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —