Tarih: 02.07.2020 13:55

Bu tabela bazı sürücülerin tepkisini çekti

Facebook Twitter Linked-in

Bu tabela bazı sürücülerin tepkisini çekti

Değirmendere Dörtyol üst geçidinin alt bölümüne geçtiğimiz günlerde konulan bir uyarı tabelası dikkat çekiyor. Uyarı tabelası  dönüş yönünü gösteriyor. Fakat Uyarı tabelasına dönüş yönüne doğru bir tabela daha eklenmesi bazı sürücülerin tepkisine neden oldu. Bazı sürücüler, ‘Bu tabela hangi yöne doğru gidileceğini zaten belirtiyor. Alt bölüme bir tabela daha eklenerek, aklımızla dalga mı geçiliyor?’ dediler.

Uyarı tabelasının konulması güzel ama…

Uyarı tabelaları trafiğin olmazsa olmazlarındandır. Bu tabelalar sürücülerin birçok zaman imdadına yetişir. Değirmendere Dörtyol mevkiine konulan tabela dönüş yönü için önemli. Fakat tabelanın altına eklenen bir uyarı tabelasının neden konulduğu anlaşılamadı. Bazı sürücüler tabelanın alt bölümüne konulan tabelanın gereksiz olduğu görüşünü belirtti.

‘Alt bölüme bir tabela daha konulması gereksiz’

Sürücüler, ‘Uyarı tabelalarının trafik için öneminden bahsetmemize gerek yok. Bu mevkiye konulan tabela güzel. Fakat bu tabela zaten gidilecek yönleri gösteriyor. Alt bölüme bir tabelanın daha konulması gereksiz. Hatta aklımızla dalga geçmek olmuyor mu?’ dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —