Tarih: 25.03.2021 08:42

Bu uyarı tabelası daha kaç defa kırılacak?

Facebook Twitter Linked-in

Yetkililer tarafından sürücüleri uyarmak amacıyla Merkez Mahallesi 38. Sokak’ta bulunana orta refüje monte edilen uyarı tabelası yine duyarsız sürücüler tarafından kırıldı. Vatandaşlar, “Bu uyarı tabelası daha kaç defa kırılacak, yeter artık” diyerek adeta yaşanan duruma isyan ettiler.

“Bıkmadılar zarar vermekten”

Geçtiğimiz yıllarda Gölcük Belediyesi tarafından yenilenen ve prestij yol olan 38. Sokak’ta yolu ikiye bölmek amacıyla yapılan orta refüjde sürücüleri uyarmak amacıyla monte edilen uyarı tabelası defalarca onarılmasına rağmen yeniden kırıldı. Vatandaşlar uyarı tabelasını kıran duyarsız sürücülere sitem ederek, “Uyarı tabelasının bu kaçıncı kırılışı. Bıkmadılar zarar vermekten” diyerek sitemlerini dile getirdiler. 

Yenileniyor, yeniden kırılıyor

Defalarca yenilenmesine rağmen yeniden kırılan 38. Sokaktaki uyarı tabelasını gören vatandaşlar büyük tepki gösteriyor. Vatandaşlar yaptıkları açıklamada, “ Bu yol yenilendiğinden beri uyarı tabelasının kaç defa yenilendiğini artık takip edemedik. Ekipler tarafından uyarı tabelası yenileniyor. Duyarsız sürücüler tarafından kısa bir süre sonra yeniden kırılıyor. Şimdi bir süre sonra bu tabela yeniden yenilenecek. Bakalım onu kaç gün sonra kıracaklar çok merak ediyoruz” dediler.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —