Tarih: 18.10.2023 21:00

Bugün 19 Ekim Muhtar Günü İYİ Kİ VARSINIZ

Facebook Twitter Linked-in

Gösterdikleri fedakarca ve yoğun çalışmalarıyla başta vatandaşların daha sonra da Yerel Yönetimlerin takdirini toplayan Muhtarlarımızın bugün 19 Ekim Muhtarlar Günlerini kutlayacağız.

Gece gündüz demeden gösterdikleri fedakarca çalışmaları ile vatandaşların her daim yanında olan Muhtarlar en güzel övgüyü hak ediyor. Gönüllülük esasıyla mahalle sakinleri ile ilgili kurumlar arasında köprü olan Muhtarlar için 19 Ekim 2015 tarihli ve 29507 sayılı Resmi Gazete’ de yayımlanan Başbakanlık Genelgesi ile 19 Ekim gününün “Muhtarlar Günü” olarak kabul edilmişti. Bugün ilçemizde 19 Eylül Muhtarlar Günü Muhtarlarımıza yakışır şekilde kutlanacak.

Atatürk Anıtı’na çelenk sunum yapacaklar

19 Ekim Muhtarlar Günü bugün ilçemizde de çeşitli ekinlikler ile kutlanacak. İlk olarak 10.30’da Gölcük Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Bilge Saral ve Mahalle Muhtarları tarafından Anıtpark’ta Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu gerçekleştirilecek. Ardından 11.30’da Gölcük Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Bilge Saral ve Gölcüklü Muhtarlar Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i, akabinde de Kaymakam Müfit Gültekin’i makamlarında ziyaret edecek. Bizde Gazetemiz adına Gölcük Muhatlar Dayanışma Derneği Başkanı Bilge Saral başta olmak üzere ilçemizde görev yapan tüm mahalle muhtarlarımızın bu anlamlı günlerini tebrik ediyoruz.




Orjinal Habere Git

— HABER SONU —