Tarih: 28.06.2021 11:15

Bunaltıcı havalarda sokaktaki dostlarımız desteğimizi bekliyor

Facebook Twitter Linked-in

İlçemizde son günlerde artan hava sıcaklığı vatandaşları olduğu kadar sokaktaki dostlarımızı da olumsuz etkiliyor. Vatandaşlar ve Belediye yetkilileri sokak hayvanları konusunda destekte bulunsa da, hayvanseverler bu süreçte sokak hayvanlarına mama ve su desteğinde bulunulması konusunda vatandaşları uyarıyor.

Sıcak havalar sokak hayvanlarını da zorluyor

Gölcük’te son günlerde artan hava sıcaklığı özellikle öğle saatlerinde vatandaşları bunaltıyor. Cadde ve sokaklarda sıcak havadan bunalan sokak hayvanları da kendisini gölgelik alanlara atıyor. İlçemiz genelinde gerek vatandaşlar gerekse belediye ekipleri sokaktaki dostlarımıza su ve mama desteğinde bulunsa da hayvanseverler bunaltıcı sıcak havalarda duyarlı vatandaşlardan ve esnaflarından evlerinin ve dükkanlarının önüne mama ve su bırakmalarını istedi.

Ev ve dükkanların önüne mama ve su konulmalı

Sokak hayvanlarına bu süreçte destek olunması gerektiğini belirten bazı duyarlı vatandaşlar, ‘Havaların ısınmasıyla sokaktaki dostlarımız da sıcaktan bunalıyor. Bu süreçte sokaktaki dostlarımızı yalnız bırakmamalı, evlerimizin ve iş yerlerimizin önüne bir kap mama ve su koymalıyız. Sokak hayvanları konusunda ilçemizde duyarlılığın arttığını söylemeliyiz. Belediye ekipleri de bu konuda hassas davranıyor. İnşallah önümüzdeki senelerde bu hassasiyet daha da artacaktır’ dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —