Tarih: 20.06.2022 07:07

Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek binası kantini ihale usulü ile kiraya verilecektir

Facebook Twitter Linked-in

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yayınlandığı üzere Bursa İl Sağlık Müdürlüğü tarafından T.C. Sağlık Bakanlığı’na bağlı Sağlık Bilimleri Üniversitesi Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak Sağlık Bakanlığına tahsisli taşınmazın; Kadın Doğum Ek Hizmet Binası bahçesinde bulunan 87,23,00 m2 kapalı alan, 75,46 m2 açık alan olmak üzere toplamda 162,69 m2 kantin alanın 2 (iki) yıl süre ile büfe-kantin-kafeterya ticari alanı olarak kiralanması işi yapılacaktır.

Tebligat için son 3 (üç) ay içerisinde alınmış İkametgâh Belgesi (Nüfus Müdürlüğü veya Muhtarlıktan alınacak) e-devlet sistemi üzerinden alınan belge de kabul edilecektir. Ortak girişim olarak ihaleye teklif verilemez. ihale konusu kira bedeli üzerinden alınacak vergi, resim, harç vb. ihaleyi kazanacak yüklenici tarafından ödenecektir.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/1003793/emlak-is-yeri-ve-ticari-isletme-bursa-yuksek-ihtisas-egitim-ve-arastirma-hastanesi-ek-binasi-kantini-ihale-usulu-ile-kiraya-verilecektir




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —