Tarih: 03.11.2022 11:21

Bursa’da Tekstil Fabrikası’nda çıkan yangını söndürme çalışmalarına BAŞKAN SEZER’İN TALİMATI İLE DESTEK GELDİ

Facebook Twitter Linked-in

Bursa’da Tekstil Fabrikası’nda çıkan yangını söndürme çalışmalarına

BAŞKAN SEZER’İN TALİMATI İLE DESTEK GELDİ 

Bursa Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir Tekstil Fabrikasında çıkan yangına Gölcük’ten de destek geldi. Belediye ekipleri olay yerine intikal ederek, Fabrikada çıkan yangını söndürme çalışmalarına destek verdi.

Bursa’nın Nilüfer İlçesi Bursa Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir Tekstil Fabrikasında çıkan yangını söndürme çalışmalarına Gölcük Belediyesi’nden destek geldi. Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in verdiği talimat ile Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne ait bir arasöz aracı ile bölgeye intikal edilerek, yangını söndürme çalışmalarına önemli destek verildi.

Ekipler söndürme çalışmalarına yoğun destek verdi

 Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, ‘Bursa Nilüfer İlçesi Minareliçavuş Mahallesi’ndeki Bursa Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir tekstil fabrikasında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. İtfaiyeciler, kısa sürede büyüyen ve yoğun dumanın yükseldiği bölgede alevleri kontrol altına alabilmek için çalışma başlattı. Bölgeye, AFAD’ın talebi doğrultusunda Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in talimatları ile Müdürlüğümüze ait bir arasöz aracımız Bursa Nilüfer İlçesine ulaşmak üzere yola çıktı. Bölgeye ulaşan ekiplerimiz yangını söndürme çalışmalarına yoğun destek vermektedirler’ denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —