Tarih: 20.06.2023 13:37

Buse ve Murat çifti rüya gibi bir düğünle DÜNYA EVİNE GİRDİ

Facebook Twitter Linked-in

Buse ve Murat çifti rüya gibi bir düğünle

DÜNYA EVİNE GİRDİ

Çözüm Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Murat Topaloğlu, gerçekleştirdiği rüya gibi bir düğün töreni hayatını Buse Bıyıklı ile birleştirdi. Genç çiftin düğün töreni yoğun katılım ile gerçekleşti.

Muhteşem düğün töreni

İlçemizin tanınmış ve sevilen ailelerinden olan Gölcük Belediyesi’nden emekli Kemal Bıyıklı ve Havva Bıyıklı’nın güzeller güzeli kızları Çevre Mühendisi Buse Bıyıklı ile Artvin eşrafından olan ve Gölcük’te kesin bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ailelerinden olan Aydoğan ve Ayten Topaloğlu çiftinin yakışıklı oğulları Çözüm Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Murat Topaloğlu Aşiyan Tesislerinde düzenlenen muhteşem düğün töreni ile hayatlarını birleştirdi.

Yalnız bırakmadılar

Aşiyan tesislerinde düzenlenen düğün törenine AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve Giresun İl Gençlik Spor Müdürü İsmail Çalgan ile Bıyıklı ve Topaloğlu ailelerinin Artvin, Bursa, Trabzon, Bursa Zonguldak, Düzce, Eskişehir’den da katılan aile dostları ve yakınları katılarak genç çifti bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar.

Sahneyi bir an boş bırakmadılar

Davetlilerin yoğun alkışları ile salona giriş yapan ve ilk danslarını gerçekleştiren Buse ve Murat çifti, yine davetlilerin yoğun alkışları ile düğün pastalarını kestiler. Takı töreninin ardından başlayan düğün töreninde Buse ve Murat çifti aileleri ve davetliler gece boyunca sahneyi bir an olsun boş bırakmayarak bol bol eğlendiler.

Tulum müziği ile coştular

Davetliler muhteşem düğün töreninde müzikler eşliğinde bol bol eğlenirken, düğün töreninde özellikle  Artvinyöresinin müzik aleti olan Tulum müziği ile coştular. Artvin yöresinin birbirinden güzel  oyunları ile eğlenen davetliler genç çifte ömür boyu mutluluklar dilemeyi de ihmal etmediler.

Topaloğlu çiftinden teşekkür

Bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmadıkları için davetlilere teşekkür eden Buse ve Murat Topaloğlu çifti, “Bu mutlu günümüzde gecemizi güzelleştiren gelip elimizi sıkıca tutan, salonumuzu doldurup taşıran, içerde dışarda nefes alacak yer bırakmayan, Artvin’den, Bursa’dan, Trabzon’dan, Düzce’den, Sakarya’dan işini gücünü bırakıp yanımızda olan, muhteşem düğün naraları attıran, beni ve ailemi gururlandıran, bize tarifsiz mutluluk yaşatan gözlerimizi yaşartan dedem Gabrela Servet’in namını hatırlatan tüm yakınlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunarım canımdan öte cansınız” dediler.

Haber: Serap DURUKAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —