Tarih: 04.07.2019 14:14

Büyükakın, AK Parti Gölcük Teşkilatını ziyaret etti GÖLCÜK DEĞERLİ BİR İLÇE

Facebook Twitter Linked-in

Büyükakın, AK Parti Gölcük Teşkilatını ziyaret etti

GÖLCÜK DEĞERLİ BİR İLÇE

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın dün AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.   

Teşkilat ziyarette toplandı

AK Parti İlçe binasında gerçekleştirilen ziyarette Gölcük’ün sorunları ve talepleri masaya yatırılırken, Başkan Seymen ve Yönetimi ziyareti için Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın’a teşekkürlerini iletti.

Başkan Seymen, destek istedi

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, ziyarette yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Teşkilat olarak ilçemize yaptığınız ziyaretten dolayı teşekkür ederiz. Büyükşehir Belediyemiz bünyesinde sizden sonra teşkilatımızla ilgilenecek, sorunlarımıza çözüm üretecek birilerinin bulunmasını isteriz. Bugüne kadar sizlere ilettiğimiz her talebimiz yerine getirildiği için ayrıca teşekkür ederiz. Bu konuda bizlere yardımcı olursanız seviniriz” dedi.

‘Seçimi Teşkilatlarımızın azmi ve çalışkanlığı sayesinde kazandık’

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın “Gölcük benim için değerli bir ilçedir. Seçim sürecinde şahsınız nezdinde teşkilatımızın çalışmaları ile başarıya ulaştık. Teşkilat olarak sizlere  verdiğimiz önem ve değeri Büyükşehir bünyesinde değerlendirdik. Gölcük’ün sorunlarını birlikte çözeceğiz. Biz büyük bir aileyiz Belediye Başkanımız ve teşkilatımızla uyumlu çalışarak Gölcük’ün devam eden projelerini ve acil olarak çözülmesi gereken problemlerini birlikte çözeceğiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —