Tarih: 16.07.2019 12:52

Büyükakın Kocaeli’yi üçe böldü GÖLCÜK-KARAMÜRSEL-BAŞİSKELE’YE NİHAT ABİŞ

Facebook Twitter Linked-in

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın Kocaeli’yi üçe böldü ve bu üç bölgeye koordinatör atama kararı aldı. Gölcük-Karamürsel-Başiskele-Kartepe’ye Nihat Abiş, İzmit-Kandıra-Derince-Körfez Abdullah Köktürk, Gebze-Darıca-Çayırova-Dilovası’na İbrahim Pehlivan atandı.

RADİKAL BİR KARAR ALDI

Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın radikal bir karar alarak Kocaeli’yi üç bölgeye ayırdı. Bu bölgelere birer koordinatör atayan Büyükakın, hem bölgenin eksikliklerini daha iyi analiz edecek, hem de ilçe belediyelerini denetleyecek. Koordinatörler, ilçelerdeki sorunlara daha hızlı müdahale edilmesini sağlayacak, bu ilçeleri koordine edecek.

ABİŞ 3 BÖLGENİN KOORDİNATÖRÜ OLDU

Büyükakın, Gölcük-Karamürsel-Başiskele-Kartepe’yi bir bölge, Gebze-Darıca-Çayırova-Dilovası’nı bir bölge ve İzmit-Kandıra-Derince-Körfez’i de bir bölge kabul ederek radikal biz çalışmaya imza attı. Bu kapsamda Ulaşlı Belediyesi eski Başkanı, Gölcük Belediyesi eski Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Gölcük-Karamürsel-Başiskele-Kartepe bölgesine koordinatör olarak atandı. Gerek AK Parti’nin gerekse de Kocaeli’nin çok sevilen ve sayılan isimlerinden biri olan Nihat Abiş, aynı zamanda Cumhurbaşkanı Reecep Tayyip Erdoğan’ın da kadim dostlarından biri. AK Partililer için “ağabey” konumunda olan Abiş’in kısa süre sonra göreve başlaması bekleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —