• BIST 100

    14183,40%-0,38
  • DOLAR

    42,88% 0,13
  • EURO

    50,49% -0,18
  • GRAM ALTIN

    6251,62% 1,32
  • Ç. ALTIN

    10086,69% 1,00

Büyükakın: “Şehit yakınları ve gazilerimiz milletimizin en kıymetli emanetidir”

Başkan Büyükakın, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 110. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen iftar programda, “Şehit yakınları ve gazilerimiz, milletimizin en kıymetli emanetidir" dedi.

KÜLTÜR SANAT 20.03.2025 15:05:00 0
Büyükakın: “Şehit yakınları ve gazilerimiz milletimizin en kıymetli emanetidir”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 110. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen iftar programda, “Şehit yakınları ve gazilerimiz, milletimizin en kıymetli emanetidir. Onların her zaman yanında olmak, gönüllerini hoş tutmak ve rızalarını almak boynumuzun borcudur” dedi.

 

PROTOKOL ÜYELERİ KATILIM GÖSTERDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 110. yıl dönümü dolayısıyla Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından şehit aileleri ve gaziler için düzenlenen iftar programına katıldı. Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleşen iftar programına Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Semih Akgün, Deniz Eğitim-Öğretim ve Garnizon Komutanı Tümamiral Hüseyin Tığlı, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Murat Bozkurt, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, AK Parti İl Başkanı Dr.Şahin Talus, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Tuncay Batı, Dul ve Yetimleri Derneği Kocaeli Şube Başkanı Şaban Arlı ve Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şube Başkanı Nurettin Recep Sağlık eşleriyle birlikte katıldı.

 

“AYNI ACIYI YÜREĞİMİZDE TAŞIYORUZ”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, iftar programında yaptığı konuşmada şehitlik makamının yüceliğine vurgu yaparak, şunları söyledi: “Bu salonda bulunan kıymetli misafirlerimizin kimi evladını, kimi eşini, kimi de kardeşini şehit verdi ve aynı acıyı yüreğinde taşıyor. Ama bu vatan onların sayesinde ayakta duruyor. Al bayrağımız bu sayede dalgalanmaya devam ediyor. Müslüman Türk milleti olarak şehitlerimiz için üzülürüz. Anaların, babaların yüreği en derinden yanar, ama neyle rahatlarız? “Allah yolunda öldürülenlere “ölüler” demeyiniz; aksine onlar diridirler, fakat siz anlayamazsınız. Onun nasıl olduğunu anlayamazsınız” ayetiyle Yüce Allah yüreklerimize su serper. Bizim için asıl olan budur. Biz böyle bir duyguyla bakıyoruz şehitlik makamına, şehitlerimize, onların yakınlarına. Ve sizlerle bir arada olmayı bizatihi ailemizle bir arada olmak sayıyoruz. Biz gerçekten kocaman bir aileyiz. Belki evladınızı kaybettiniz, belki kardeşinizi kaybettiniz. Ama bütün bir milletin evlatlarını kendinize aile edindiniz. Bütün bir millet koskocaman bir aile olarak sizin evlatlarınızı sahiplendi. Bu vatan uğruna, bu bayrak uğruna, bu devlet uğruna toprağa düşmüş olan, Anadolu’ya girdiğimiz günden bu yana, daha öncesinde, hali hazırda ve bundan sonra bu millet için fedakarlık yapan tüm vatan evlatlarına başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk, büyük devlet adamlarımız olmak üzere her birini saygıyla, şükranlar, rahmetle anıyorum.”

 

“ŞEHİTLERİMİZİN EMANETLERİ BAŞ TACIMIZDIR”

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş ise şehit aileleri ve gazilere hitaben duygu dolu bir konuşma yaptı. Şehit yakınlarının devlete ve millete emanet olduğunu belirten Vali Aktaş, “Şehit ailelerimiz ve yakınları bizlere şehitlerimizin emanetleridir. Sizlere bu iftar soframızı şereflendirdiğiniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, kahraman gazilerimize huzurlu, bereketli bir ömür diliyorum” ifadelerini kullandı. Ramazan ayının manevi atmosferinde gerçekleşen programda, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve duaların ardından oruçlar açıldı. Şehit aileleri ve gazilerle tek tek ilgilenen protokol üyeleri, onların dilek ve temennilerini dinledi. Program, birlik ve beraberlik mesajları ile son buldu.

ZABITADAN BALIKÇI TEKNELERİNE YILBAŞI DENETİMİ

DURMUŞ’TAN ÇAĞRI! 11 OCAK’TAKİ GENEL KURULUMUZA ÜYELERİMİZİ BEKLİYORUZ

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE KOCAELİ ZİRVESİ

BAŞKAN BÜYÜKAKIN: SAHADAKİ VARLIĞIMIZI GÜÇLENDİRİYORUZ

REZİLLİK DİZ BOYU…

KİTAPHANE'DE ÇOBANKALE'NİN SIRLARI AÇIĞA ÇIKARILDI

BÜYÜKAKIN: “AKADEMİ LİSELERDE GENÇLERİMİZİ GELECEĞE HAZIRLIYORUZ”

KANDİLİN MANEVİ LEZZETİ VATANDAŞLA BULUŞTURULDU

BAŞKAN ÖLMEZ’DEN HASTALARA ANLAMLI ZİYARET

KARTEPE ZİRVE YOLUNDA TÜM İŞLEMLER TAMAM

REGAİP KANDİLİ’NE ÖZEL İLHAM VEREN KADINLAR BULUŞMASI

SAYGINLAR KULÜBÜ’NÜN ‘TARIM’ KEYFİ

''İKİ DENİZ BİR ŞEHİR'' FOTOGRAF YARIŞMASINDA ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

RANDEVUSUZ SAĞLIK YORGUN EĞİTİM DARALAN CÜZDAN

''EMEKLİ MAAŞI ASGARİ ÜCRET KADAR OLMALI''

ARANAN 2 FİRARİ YAKALANDI

TÜRK DONANMASININ KALBİ 100 YAŞINDA

KANDIRA CEZAEVİNDE TAHLİYELER BAŞLADI

“TÜRKİYE; TEKNOLOJİ, KALİTE VE İŞÇİLİKTE ÇOK GÜÇLÜ”

BÜYÜKŞEHİR, MEVLANA’YI SEMA İLE YAD ETTİ

GÖLCÜKSPOR U19 TAKIMI YİNE KAZANDI

Kocaelispor Teknik Direktörü Selçuk İnan, “HEDEFLER GELİRSE AVRUPA ZATEN GELİR”

MEHMET AKİF ERSOY VEFATININ 89. YILINDA GÖLCÜK’TE ANILDI

ÖZ METAL-İŞ SENDİKASI GENEL BAŞKANI YALÇIN ÇETİN GÖLCÜK’TE TEMASLARDA BULUNDU

KOCAELİ’DE HUZUR BOZAN ŞOFÖRLERE GEÇİT YOK

AFETLERE HAZIRLIKTA DİRENÇ VAR VE BU İÇİMİ YAKIYOR

MİNİKLER, YERLİ MALINI HAL BİNASINDA ÖĞRENDİ

GÖLCÜK’TE İDRAR VE GAİTA KAÇIRMAYA YÖNELİK TEDAVİ YÖNTEMLERİ ANLATILACAK

EVLER KÜÇÜLDÜ

KARTEPELİ ÖĞRENCİLERE GERİ DÖNÜŞÜM EĞİTİMİ

Yükleniyor

DEĞİRMENDERE SAHİLİNİN ESTETİK GÖRÜNÜMÜ GÜÇLENDİ

Değirmendere’de Çift Bıçakla dehşet saçtı

Atamız Değirmendere’de anıldı

Değirmendere sahiline yeni yaya geçiş köprüsü

Gölcük Belediyesi’nden Deliloğlu Caddesi’ne Hız Kesici Düzenlemesi

Kuruçeşme Camii Halıcı 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda yeni dönem kayıtları devam ediyor SUCU: “ÇOCUKLARIMIZI HEM MANEVİ HEM SOSYAL YÖNDEN GELİŞTİRİYORUZ”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri yoğun katılımla tanıtıldı GÖLCÜK’E DEĞER KATAN PROJE

Değirmendere’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşku ile kutlandı

Değirmendere Atatürk Mahallesi, 585 Ada Sitesi sakinlerinden anlamlı etkinlik ÇOCUKLARA HEM TEMİZLİK HEM GÜVENLİK BİLİNCİ KAZANDIRILDI

Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda Küptaş Tamiratı ile Zemin Yenilendi

''EMEKLİ MAAŞI ASGARİ ÜCRET KADAR OLMALI''

MİNİKLER, YERLİ MALINI HAL BİNASINDA ÖĞRENDİ

KARTEPELİ ÖĞRENCİLERE GERİ DÖNÜŞÜM EĞİTİMİ

SALMAN ‘’AÇLIK SINIRININ ALTINDAKİ ASGARİ ÜCRET SOSYAL ÇÖKÜŞTÜR!’’

CEDİT’TE KİRA YARDIMLARI DEVAM EDECEK

KOCAELİ MÜTEAHHİTLER BİRLİĞİ: SORUMLULUK ALMAYA DEVAM EDECEK

MISIRLIOĞLU ‘’2026 HEDEFİ: DAHA GÜÇLÜ BÜTÇE VE DÜŞÜK FAİZ’’

RAYLI SİSTEM GÜÇLENİYOR, ULAŞIM ÇAĞ ATLIYOR

İSU, SU YÖNETİMİNDE REFERANS KURUM OLMA KONUMUNU GÜÇLENDİRİYOR

BAŞKAN SARI ‘’KAZANILMIŞ HAKLARIMIZDAN TAVİZ YOK’’

Başkan Özlü’den Başiskele’deki Yol Çalışmalarına Yakın Takip

1 Mart Vapur İskelesi Otoparkı nefes aldırdı

Büyükşehir’den trafiği rahatlatacak bir adım daha

Geleceğimizin teminatı gençler için 17. Bilgievi Körfez İlçesi’nde açıldı BAŞKAN BÜYÜKAKIN: “ESERİ OLMAYANIN YERİNDE YELLER ESER”

Başiskele Yeniköy Termal Tesis gün sayıyor; KOCAELİ, YAKINDA TERMALİ İLE DE ANILACAK

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 17 13 1 3 27 42
2.FENERBAHÇE A.Ş. 17 11 0 6 25 39
3.TRABZONSPOR A.Ş. 17 10 2 5 13 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 17 9 3 5 12 32
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 17 8 4 5 8 29
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 17 6 4 7 2 25
7.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 17 6 6 5 9 23
8.KOCAELİSPOR 17 6 6 5 -2 23
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 17 6 6 5 -6 23
10.CORENDON ALANYASPOR 17 4 4 9 1 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 17 5 9 3 -3 18
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 17 4 7 6 -4 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 17 4 8 5 -8 17
14.KASIMPAŞA A.Ş. 17 3 8 6 -10 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 17 4 10 3 -15 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 17 2 6 9 -17 15
17.İKAS EYÜPSPOR 17 3 10 4 -14 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 17 2 12 3 -18 9