Tarih: 21.04.2024 13:45

Büyükakın’dan Berna Abiş’e önemli görev ‘TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde AK Parti Grup Başkan Vekili görevine Berna Abiş getirildi.

AK Parti’nin Grup Başkan Vekili oldu

Gölcük’te SMMM ve Belediye Meclis Üyeliği görevlerini başarıyla yerini getiren Berna Abiş Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın tarafından Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekilliği görevine getirildi.

Büyükakın, ‘Rabbim hayırlı hizmetlerde bulunmayı nasip etsin’

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın Büyükşehir Belediyesi’nin ilk Meclis Toplantısı’nda görevlendirmeleri yaptı.  Berna Abiş yeni dönemde Büyükakın’ın yeni vekilleri olarak görev yapacak. Başkan Büyükakın, yaptığı açıklamada, ‘Yeni dönemin ilk meclis toplantısı öncesinde Başkanvekilleri ve Meclis Başkanvekili görevlendirmelerini yaptık. Yeni dönemde başkanvekili olarak görev yapacak meclis üyelerimiz Berna Abiş ve Hasan Soba’ya, Meclis Başkanvekilimiz Gebze Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz’e başarılar diliyorum. Rabbim, hayırlı hizmetlerde bulunmayı nasip etsin’ dedi.

Abiş, ‘Üzerime düşen görevi en iyi şekilde icra etmeye çalıştım’

Yeni görevi kendisine tevdi edilen Berna Abiş’te sosyal medya hesabından açıklama yayınladı. Abiş, yayınladığı açıklamada şunları söyledi: ‘2003 yılından itibaren mensubu olmaktan gurur duyduğum Ak Parti Teşkilatımızda birbirinden farklı görevlerde hizmet etme şansına nail oldum. Gölcük İlçe Başkan Yardımcılığıyla başlayan teşkilat görevime sırasıyla Gölcük Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi olarak iki dönem devam ettim. Ak Parti Teşkilatımızla birlikte el ele vererek üzerime düşen görevi en iyi şekilde icra etmeye çalıştım.’

‘Tüm Kocaeli’li hemşehrilerimize ilk günkü gibi heyecanla hizmet edebilmenin onurunu yaşıyorum’


Abiş, ‘Bugün ise Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç.Dr.Tahir Büyükakın tarafından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilliği gibi önemli bir göreve tevdi edildim. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi; ”Kadın siyasetin nesnesi değil öznesidir “ düsturuyla beni bu göreve layık gören Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç.Dr.Tahir Büyükakın’a ve Ak Parti Kocaeli İl Başkanımız Sayın Dr.Şahin Talus’a teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm Kocaeli’li hemşehrilerimize ilk günkü gibi heyecanla hizmet edebilmenin onurunu yaşıyorum. Allah hayırlı hizmetler yapmayı, hayırlısıyla başladığımız görevi hayırlısıyla teslim etmeyi nasip etsin’ dedi.

Bizde Gölcük Haber Gazetesi olarak Berna Abiş’e yeni görevinde başarılar diliyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —