Tarih: 11.06.2023 12:56

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, ‘AQUAPARK SEZONA HAZIR‘

Facebook Twitter Linked-in

Yapımı büyük ölçüde tamamlanan Değirmendere Kuruçeşme Sahil Düzenleme Projesi’ni inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, ‘Aquapark sezona hazır’ diyerek Gölcüklülere ve bölge halkına müjde verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, ilçemize gelerek, Değirmendere’de yapılan Aquapark alanını ve son düzenlemeleri inceledi. Büyükakın’a, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sayime Yelken, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Ruhan Çelik eşlik etti.

Büyükakın, ‘Projemizi kısa bir süre içinde halkımızın hizmete sunacağız’

Büyükakın, yaptığı açıklamada, ‘Değirmendere-Halıdere arasına çift kaydıraklı aquapark, havuz, su oyun parkı, kafe, yürüyüş ve bisiklet yolları inşa ettik. Sahillerimizin güzelliğine güzellik katacak bu özel projemizi kısa süre içinde hizmetinize sunacağız’ diyerek güzel bir müjde daha verdi.

Sezer, ‘Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum’

Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’de, yaptığı açıklamada, ‘Yapımı büyük ölçüde tamamlanan Değirmendere Kuruçeşme Sahil Düzenleme Projesi’ni, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve İlçe Başkanımız Sayın Çetin Seymen ile birlikte inceledik. Bu yaz; çocuklarımız için, 2 adet spiral kaydıraklı aquapark ve su oyun parkı, 384 metrekare kafeterya, çocuk oyun grubu, açık hava spor aletleri alanı, basketbol sahası, yürüyüş ve bisiklet yolu, çeşitli sosyal donatılar kullanımına açılacak. Kayık çekek yerinin yapımı da sürüyor. İlçemiz sahil bandına büyük bir canlılık getirecek bu önemli proje için; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr.Tahir Büyükakın’a ve emeği geçenlere çok teşekkür ederim’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —