• BIST 100

    15534,38%-0,06
  • DOLAR

    43,26% 0,05
  • EURO

    50,52% 0,25
  • GRAM ALTIN

    6557,77% 0,96
  • Ç. ALTIN

    10520,81% 0,00

Büyükşehir destekledi, üreticinin yüzü güldü

Büyükşehir’in mısır tohumu ve gübre desteğinden yararlanan çiftçilerin hasat mesaisi devam ediyor

MAGAZİN 15.10.2024 16:15:00 0
Büyükşehir destekledi, üreticinin yüzü güldü

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Körfez Cumaköy’de biçerdöverin direksiyonuna geçerek, çiftçilerle birlikte mısır hasadı yaptı. Başkan Büyükakın, bölgede üretimin artmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti. 

 

BİÇERDÖVERLE HASAT YAPTI

Körfez ilçesi Cumaköy’de devam eden mısır hasadına katılarak biçerdöverin direksiyonuna geçen Başkan Büyükakın, 5 yılda altyapı yatırımları hariç yaklaşık 1 milyar TL üreticilere destek sağladıklarını belirterek şöyle dedi: “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak üreticilerimizin hep yanında olduk. Toprağımı terk etmeyeceğim, üretim yapmak istiyorum diyen her üreticimize destekler verdik. Çok şükür bunların milli ekonomiye dönüşünü görmekten çok mutluyuz. Tek dileğimiz şehrimizde ekilmedik tek bir tarımsal alan kalmaması. Bu konuda üzerimize düşen ne varsa yapmaya devam edeceğiz” dedi. 

 

BAŞKAN’A DESTEK TEŞEKKÜRÜ

Başkan Büyükakın’a Cumaköy’deki mısır hasadında Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ile Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Engin Öztürk eşlik etti. Bölgedeki üreticiler adına çiftçi İbrahim Sadun, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin mazot, tohum ve gübre desteğinden yararlandığını belirterek, çiftçi dostu olarak gördükleri Başkan Büyükakın’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 

MISIR TOHUMU VE GÜBRE DESTEĞİ

Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı Tarımsal Hizmetler Şube Müdürlüğünce il genelinde yürütülen yem bitkisi tohumu destekleme projesi kapsamında, talebi alınan bin 800 çiftçiye yüzde 50 hibeli 23 bin paket katı organomineral taban gübresi ile 2 bin 200 paket dane mısır ve 3 bin paket silajlık mısırtohumu verildi. Tamamı hibe mazot desteğiyle birlikte, küçük ve büyükbaş hayvanlar için yem olarak kullanılan mısır tohumlarını toprakla buluşturan çiftçiler, olgunluğa ulaşan ürünlerinin hasadına başladı. Biçerdöverlerle tarladaki silaj mısırların kısa sürede hasadı yapılıyor ve yemlik olarak kullanıma hazır hale getiriliyor. Tohum, gübre ve mazot desteği ile bu yıl Kocaeli genelinde 37 bin dekar tarlada mısır ekildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Körfez Cumaköy’de biçerdöverin direksiyonuna geçerek, çiftçilerle birlikte mısır hasadı yaptı. Başkan Büyükakın, bölgede üretimin artmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti. Başkan Büyükakın, ‘’Büyükşehir olarak tarımın hemen her alanına yaklaşık 1 milyar TL’lik destek sunduk. Bu desteklerin karşılığının alındığını, çiftçinin desteklerimizden memnun ve üretimden mutlu olduğunu görmek bizi de mutlu ediyor. Kocaeli’de ekilmedik toprak kalmayana kadar tarıma desteğe devam edeceğiz’’ dedi. 

 

BİÇERDÖVERLE HASAT YAPTI

Başkan Büyükakın yapılan desteklerin üretime dönüştüğünü görmek amacıyla çiftçilerle bir araya geldi ve Körfez ilçesi Cumaköy’de devam eden mısır hasadına katıldı. Başkan Büyükakın, burada biçerdöverin direksiyonuna geçerek, Cumaköy Muhtarı İbrahim Sadun’a ait 10 dönüm tarlada, dane mısır hasadı yaptı. Başkan Büyükakın, biçerdöverle yapılan hasadın ardından, ‘’Bu sene mısırda verimin yüksek olması hem çiftçimiz, hem ekonomimiz hem de bizim açımızdan memnuniyet verici. Beş yılda çiftçilere tarımın hemen her alanında yaklaşık 1 milyar lira değerinde destekleme yaptık. Tarımsal üretimin kesintisiz devam etmesi için can suyu desteklerimiz artarak sürecek’’ ifadesini kullandı. 

 

BAŞKAN’A DESTEK TEŞEKKÜRÜ

Başkan Büyükakın’a Cumaköy’deki mısır hasadında Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ile Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Engin Öztürk eşlik etti. Bölgedeki üreticiler adına çiftçi İbrahim Sadun da Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin mazot, tohum ve gübre desteğinden yararlandığını belirterek, çiftçi dostu olarak gördükleri Başkan Büyükakın’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 

MISIR TOHUMU VE GÜBRE DESTEĞİ

Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı Tarımsal Hizmetler Şube Müdürlüğünce il genelinde yürütülen yem bitkisi tohumu destekleme projesi kapsamında, talebi alınan yaklaşık 1.800 çiftçiye yüzde 50 hibeli 23.000 paket katı organomineral taban gübresi ile 2.200 paket dane mısır ve 3.000 paket silajlık mısır tohumu verildi. Tamamı hibe mazot desteğiyle birlikte, küçük ve büyükbaş hayvanlar için yem olarak kullanılan mısır tohumlarını toprakla buluşturan çiftçiler, olgunluğa ulaşan ürünlerinin hasadına başladı. Biçerdöverlerle tarladaki silaj mısırların kısa sürede hasadı yapılıyor ve yemlik olarak kullanıma hazır hale getiriliyor. Tohum, gübre ve mazot desteği ile bu yıl Kocaeli genelinde 37 bin dekar mısır tarlası tarıma kazandırıldı.

 

 

LASTİK İŞ GENEL BAŞKANI SARI’DAN ‘OPERASYON’ AÇIKLAMASI

GÖLCÜKLÜ BAYANLAR İÇİN ''NOORA HAİR MAKEUP STUDİO'' AÇILDI

GÜVENLİKTEN SAĞLIĞA, HER YERDE ONLAR VAR

TİPİOĞLU: BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE ATILAN HER ADIMI ÖNEMSİYORUZ

KUZEY VE GÜNEY YAKALAR BİRBİRİNE BAĞLANIYOR

GÖLCÜK’E DEV SPOR KOMPLEKSİ İKİ BÜYÜK PROJE BİRDEN GELİYOR!

ATÖLYEDEN SAHAYA KESİNTİSİZ HİZMET

MİNİKLERDEN BÜYÜKLERE "GÜVEN" MESAJI

GÖLCÜK’TE DEĞİŞİM VE BAŞİSKELE …

ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKARKEN

GÖLCÜK ESKİŞEHİRLİLER DERNEĞİ’NDE VAHİT ŞENTUNA DÖNEMİ

SUÇ İKLİMİ

TÜRK METAL GREV KARARI ALDI

KÜRŞAD ZORLU’DAN ALEV ALATLI KÜTÜPHANESİ’NE ÖVGÜ

ÖZSOY ‘ŞEFFAF YÖNETİM ANLAYIŞI BENİMSENMELİ’

MERT”AKRAN ZORBALIĞI EĞİTİMLERİ VERİLİYOR”

BAŞKAN SEZER’DEN KÖYLERE ZİYARET

KUZUYAYLA’NIN MÜDAVİMİ KIZIL GEYİKLER

GÖLCÜK’TE ÇOCUKLAR İÇİN ÇİFTE ŞENLİK: ARA TATİL ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR

İZMİT-KANDIRA YOLU KARA TESLİM

KOCAELİ’DE YARIYIL TATİLİ BÜYÜKŞEHİR’LE RENKLENİYOR

BÜYÜKŞEHİR, KARLA MÜCADELEDE 7/24 GÖREVDE

BÜYÜKAKIN: YENİ YÜZYIL TÜRKLÜĞÜN YÜZYILI OLACAK

FATİH BAYRAM TKKB YÖNETİMİNDE!

GÖLCÜK’TE 150 CADDE VE SOKAKTA HUMMALI ÇALIŞMA

VALİ AKTAŞ: BİR ARADA OLMAKTAN MEMNUNİYET DUYUYORUM

SUÇA İTİLMİŞ ÇOCUK (SİÇ)

EMEKLİNİN SABRI TÜKENİYIOR

ŞİDDET BUNALIMI

RAYLAR TAM YOL KARTEPE’YE DOĞRU DÖŞENİYOR

Yükleniyor

kords

DEĞİRMENDERE SAHİLİNİN ESTETİK GÖRÜNÜMÜ GÜÇLENDİ

Değirmendere’de Çift Bıçakla dehşet saçtı

Atamız Değirmendere’de anıldı

Değirmendere sahiline yeni yaya geçiş köprüsü

Gölcük Belediyesi’nden Deliloğlu Caddesi’ne Hız Kesici Düzenlemesi

Kuruçeşme Camii Halıcı 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda yeni dönem kayıtları devam ediyor SUCU: “ÇOCUKLARIMIZI HEM MANEVİ HEM SOSYAL YÖNDEN GELİŞTİRİYORUZ”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri yoğun katılımla tanıtıldı GÖLCÜK’E DEĞER KATAN PROJE

Değirmendere’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşku ile kutlandı

Değirmendere Atatürk Mahallesi, 585 Ada Sitesi sakinlerinden anlamlı etkinlik ÇOCUKLARA HEM TEMİZLİK HEM GÜVENLİK BİLİNCİ KAZANDIRILDI

Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda Küptaş Tamiratı ile Zemin Yenilendi

GÖLCÜKLÜ BAYANLAR İÇİN ''NOORA HAİR MAKEUP STUDİO'' AÇILDI

ATÖLYEDEN SAHAYA KESİNTİSİZ HİZMET

TÜRK METAL GREV KARARI ALDI

ÇİFTÇİLERE 3 BÜYÜK TARIMSAL DESTEK DAHA

KARTEPE TELEFERİK’E KESİNTİSİZ ULAŞIM

MARMARA PETROKİMYA'DAN SPORA VE SPORCULARA TAM DESTEK

TOPLU TAŞIMADA KURAL İHLALİNE GEÇİT YOK

BAŞKAN KOCAMAN’DAN ESNAFA "FATURA" UYARISI

HALK SAĞLIĞI İÇİN MODERN TESİS, GÜVENLİ HİZMET

BAŞKAN BULUT’TAN İHRACAT DEĞERLENDİRMESİ: “KOCAELİ İHRACATTA GURUR KAYNAĞIMIZ”

Başkan Özlü’den Başiskele’deki Yol Çalışmalarına Yakın Takip

1 Mart Vapur İskelesi Otoparkı nefes aldırdı

Büyükşehir’den trafiği rahatlatacak bir adım daha

Geleceğimizin teminatı gençler için 17. Bilgievi Körfez İlçesi’nde açıldı BAŞKAN BÜYÜKAKIN: “ESERİ OLMAYANIN YERİNDE YELLER ESER”

Başiskele Yeniköy Termal Tesis gün sayıyor; KOCAELİ, YAKINDA TERMALİ İLE DE ANILACAK

kords

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 18 13 1 4 27 43
2.FENERBAHÇE A.Ş. 18 12 0 6 26 42
3.TRABZONSPOR A.Ş. 18 11 2 5 14 38
4.GÖZTEPE A.Ş. 18 10 3 5 14 35
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 18 9 4 5 9 32
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 18 7 6 5 10 26
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 18 6 4 8 2 26
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 18 6 6 6 -6 24
9.KOCAELİSPOR 18 6 7 5 -3 23
10.CORENDON ALANYASPOR 18 4 5 9 0 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 18 5 9 4 -3 19
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 18 4 8 6 -6 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 18 4 8 6 -8 18
14.KASIMPAŞA A.Ş. 18 3 8 7 -10 16
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 18 4 10 4 -15 16
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 18 2 7 9 -18 15
17.İKAS EYÜPSPOR 18 3 10 5 -14 14
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 18 2 13 3 -19 9