-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,18% -0,06
-
EURO
50,57% 0,17
-
GRAM ALTIN
7134,84% 0,00
-
Ç. ALTIN
11571,81% 0,00
Büyükşehir gece de durmadan çalışıyor
Büyükşehir, yaya güvenliğini artırmaya yönelik gece geç saatlere kadar süren yoğun bir çalışma yürütüyor
KOCAELİ’NDE YAYA GÜVENLİĞİ İÇİN ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI 7/24 SÜRÜYOR
Büyükşehir, il genelinde trafik akışının sorunsuz devam etmesi için hummalı bir çalışma yürütüyor. Yaya güvenliği için üstyapı çalışmalarına odaklanan A Takımı ve Yol Bakım Timleri, gün içerisinde yoğun olan trafiği aksatmamak amacıyla çalışmalarını gece gerçekleştiriyor.
KAMU KAYNAKLARI VERİMLİ KULLANILIYOR
Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Bakım Dairesi Başkanlığı’na bağlı A Takımı ve Yol Bakım Timleri, kent genelinde devam eden üstyapı onarımlarıyla olası kazaların önüne geçiyor. Birçok noktada bakım ve onarım çalışması yapan ekipler yaya kaldırımlarını yeniliyor, yıpranan trafik tabelalarını yenileyerek sürücülerin güvenliği artırıyor. Bu kapsamda İzmit Yenidoğan Mahallesi’nde bulunan Seka Üstgeçidi yan yolundaki demir korkuluklar sökülerek bakım ve onarım yapılması için A Takım atölyesine götürüldü. Demir korkulukların titiz bir şekilde bakımını gerçekleştiren ve ardından montaj işlemini yapan Büyükşehir, bu tür çalışmalarını kendi imkânlarıyla yaparak kamu kaynaklarının verimli bir şekilde kullanımını sürdürüyor.
YAYA KALDIRIMI YENİLENDİ
Büyükşehir, İzmit Leyla Atakan Caddesi’ndeki yıpranan ve bozulan yaya kaldırımı, tretuvar ve parkeleri yeniledi. Zaman içinde deformasyona uğrayan yürüyüş yolları, yayaların daha güvenli ve konforlu bir şekilde ulaşım sağlayabilmesi için baştan sona yenilendi. Yoğun yaya trafiğinin olduğu caddede çalışmaların gecelerin yapılması hem trafik akışının aksamamasını sağladı hem de vatandaşların güvenliğini en üst düzeyde tuttu.
TRAFİK TABELALARI DEĞİŞTİRİLDİ
İzmit Kuruçeşme Mahallesi İnkılap Caddesi ve Gazanfer Bilge Bulvarı’nda eskiyen ve yıpranan yön levhaları ve trafik tabelaları da yenilenerek sürücülerin güvenliği artırıldı. Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım Timi ve A Takımı, gece gündüz demeden kent genelinde araç ve yaya güvenliğini artırmaya ve ulaşımı daha konforlu hale getirmeye yönelik çalışmalarına devam ediyor.
TALUS: 323 BİN 36 ÜYEMİZ VAR
ARAÇ İÇİ EKRAN CEZALARI İPTAL !
YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK 3-1
BAYRAMDA KOCAELİ'DE SIKI DENETİM!
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A SEVGİ SELİ
OKUL KAYITLARINDA 'SAHTE İKAMET' DÖNEMİ KAPANIYOR
ARİF’E DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
BÜYÜKŞEHİR ZABITASI ÖĞRENCİLERE MESLEĞİ TANITTI
BÜYÜKŞEHİR’LE FOTOĞRAFIN TARİHSEL YOLCULUĞUNA ÇIKTILAR
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, MHP İL İFTARINA KATILDI
BÜYÜKŞEHİR’DEN KADIN VE AİLE ODAKLI ÖRNEK PROJE
MEHMET ANIKER KABRİ BAŞINDA ANILDI
GÖLCÜK’DE TOPLAM 154 METRUK BİNA YIKILDI
BÜYÜKAKIN ŞEHİT AİLELERİ, GAZİ VE YAŞLILAR İLE BİR ARAYA GELDİ
BAŞKAN YARDIMCISI OKTAY KELER TIP BAYRAMINI KUTLADI
SGK’lılar İçin Konforlu Sağlık Hizmeti: Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Nedir?
YENİ HIZ LİMİTLERİ İÇİN YENİ TABELALAR
UZMAN UYARIYOR: “YENİ NESİL ZAYIFLAMA İĞNELERİ SAFRA KESESİ VE PANKREASI ETKİLEYEBİLİR”
5 TRAMVAYDAN DÖRDÜNCÜSÜ RAYLARA İNDİ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’DAN SAĞLIKÇILARA TEŞEKKÜR
VEKİL TİPİOĞLU VE BAŞKAN YAVUZ, TUNCAY YILDIZ'I ZİYARET ETTİ
GÖLCÜK’TE İSTİKLAL MARŞININ 105 YILI KUTLANDI
BÜYÜKŞEHİR’DE HİZMETİN SAATİ YOK
GÖLCÜKSPOR İFTAR DA BİR ARAYA GELDİ
SALMAN “FATURALARINIZI MUTLAKA SAKLAYIN”
MYP GÖLCÜK İLÇE BAŞKANI YAŞAR BAL'DAN YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ve AİLELERİNE İFTAR
BU GECEDE İYİLİĞE REHBER EDENLER BULUŞTU
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A VE KOCAELİ HALKINA ÖZEL TEŞEKKÜR
BÜYÜKŞEHİR’İN KARDEŞLİK SOFRASI HALEP’TE KURULDU
HALK EĞİTİM’DE HEREKE HALISI DOKUMA SANATI YENİDEN YAŞATILIYOR
Yükleniyor



