Büyükşehir gece de durmadan çalışıyor
Büyükşehir, yaya güvenliğini artırmaya yönelik gece geç saatlere kadar süren yoğun bir çalışma yürütüyor
KOCAELİ’NDE YAYA GÜVENLİĞİ İÇİN ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI 7/24 SÜRÜYOR
Büyükşehir, il genelinde trafik akışının sorunsuz devam etmesi için hummalı bir çalışma yürütüyor. Yaya güvenliği için üstyapı çalışmalarına odaklanan A Takımı ve Yol Bakım Timleri, gün içerisinde yoğun olan trafiği aksatmamak amacıyla çalışmalarını gece gerçekleştiriyor.
KAMU KAYNAKLARI VERİMLİ KULLANILIYOR
Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Bakım Dairesi Başkanlığı’na bağlı A Takımı ve Yol Bakım Timleri, kent genelinde devam eden üstyapı onarımlarıyla olası kazaların önüne geçiyor. Birçok noktada bakım ve onarım çalışması yapan ekipler yaya kaldırımlarını yeniliyor, yıpranan trafik tabelalarını yenileyerek sürücülerin güvenliği artırıyor. Bu kapsamda İzmit Yenidoğan Mahallesi’nde bulunan Seka Üstgeçidi yan yolundaki demir korkuluklar sökülerek bakım ve onarım yapılması için A Takım atölyesine götürüldü. Demir korkulukların titiz bir şekilde bakımını gerçekleştiren ve ardından montaj işlemini yapan Büyükşehir, bu tür çalışmalarını kendi imkânlarıyla yaparak kamu kaynaklarının verimli bir şekilde kullanımını sürdürüyor.
YAYA KALDIRIMI YENİLENDİ
Büyükşehir, İzmit Leyla Atakan Caddesi’ndeki yıpranan ve bozulan yaya kaldırımı, tretuvar ve parkeleri yeniledi. Zaman içinde deformasyona uğrayan yürüyüş yolları, yayaların daha güvenli ve konforlu bir şekilde ulaşım sağlayabilmesi için baştan sona yenilendi. Yoğun yaya trafiğinin olduğu caddede çalışmaların gecelerin yapılması hem trafik akışının aksamamasını sağladı hem de vatandaşların güvenliğini en üst düzeyde tuttu.
TRAFİK TABELALARI DEĞİŞTİRİLDİ
İzmit Kuruçeşme Mahallesi İnkılap Caddesi ve Gazanfer Bilge Bulvarı’nda eskiyen ve yıpranan yön levhaları ve trafik tabelaları da yenilenerek sürücülerin güvenliği artırıldı. Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım Timi ve A Takımı, gece gündüz demeden kent genelinde araç ve yaya güvenliğini artırmaya ve ulaşımı daha konforlu hale getirmeye yönelik çalışmalarına devam ediyor.
KADINLAR GÜÇLENECEK, KOCAELİ BÜYÜYECEK
GÖLCÜK D-130’DAKİ KAZADA 1 KİŞİ YARALANDI
15 NİSAN’DA BALIK AV YASAI BAŞLIYOR!
GÖLCÜKSPOR EVİNDE KAZANDI: 1-0
BAŞKAN ÖZLÜ MOTORCU EĞİTİM PİSTİ’NDEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
VERGİ BORCU OLANLAR DİKKAT!
IBAN'A TRANSFERDE YENİ ŞART
SAHTE EURO OPERASYONU
İSU VE İZAYDAŞ MİLYONLARCA KWH ELEKTRİK ÜRETTİ
BU KENT DE "BARLAR SOKAĞI" SORUNU VARDIR ...
KOCAELİ’Yİ KİTAP KOKUSU SARACAK
KÖRFEZDEKİ DEV TEMİZLİK DÜNYA GÜNDEMİNDE
BAŞKAN BÜYÜKAKIN :POPÜLİZMİ DEĞİL, DENİZİ SEÇTİK
GÖLCÜK SAYGINLAR KAPILARINI ARALADI
BAŞİSKELE’DE EDEBİYAT DOLU BULUŞMA
CEDİT KENTSEL DÖNÜŞÜM ALANINDA 360 METRELİK DERE ISLAHI İLE GÜVENLİ ALTYAPI
5 ARACA ÇARPTI HIRSINI ALAMADI LASTİKLERİNİ KESTİ
GELECEĞİN MÜZİSYENLERİ HÜNERLERİNİ SERGİLEYECEK
ENGELSİZ SANAT BÜYÜLEDİ
SAADET PARTİSİ’NDEN GÖLCÜK’DEN ‘ZULME LANET’ HAYKIRIŞI!
BÜYÜKAKIN: TÜRKİYE’DE BAŞKA BİR ÖRNEK YOK, AVRUPA’DA İLK 10’DAYIZ
GÖLCÜK BELEDİYESİ’NDEN İSTİHDAMA KESİNTİSİZ KATKI
SAADET PARTİSİ GÖLCÜK TEŞKİLATI’NDAN ANLAMLI VEFA: GENÇLER UMRE İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ
KARTEPE MESİRE ALANI’NDA EKİPLER GECE GÜNDÜZ SAHADA
EMEKLİ POLİS MEMURU SİLAHLI SALDIRIDA HAYATINI KAYBETTİ
MİLLİ YOL LOKMA DAĞITTI
BAŞİSKELE’DE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİNE KAPSAMLI DEĞERLENDİRME
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KOCAELİ’YE GELİYOR!
İŞLETMECİ VOLKAN BERBEROĞLU DAHİL 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
TÜVTÜRK'ÜN YENİ KURALI SÜRÜCÜLERİ YAKTI
Yükleniyor

