-
BIST 100
16145,38%-0,13
-
DOLAR
44,08% 0,05
-
EURO
51,22% 0,05
-
GRAM ALTIN
7342,16% -0,17
-
Ç. ALTIN
11828,33% -0,28
Büyükşehir otobüsleri 51 milyon yolcu taşıdı
Büyükşehir’in otobüsleri 2024 yılında 51 milyon 723 bin 170 yolcu taşıyarak vatandaşa güvenli ve konforlu ulaşım hizmeti sundu
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüsler, 2024 yılında da kalite, konfor ve güvenlikten taviz vermedi. Büyükşehir otobüsleri ile 1 yılda 51 milyon 723 bin 170 yolcu taşındı.
KONFORLU VE GÜVENLİ HİZMET
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 2024 yılında da vatandaşları güvenli ve konforlu bir şekilde taşıdı. Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark A.Ş. otobüsleri ile geçtiğimiz 1 yılda toplamda 51 milyon 723 bin 170 yolcu taşındı. 644 çevre dostu ve filo yaşı düşük otobüslerle vatandaşlara konforlu ve güvenli ulaşım hizmeti verildi.
REKOR ÜSTÜNE REKOR KIRILDI
Kocaeli’nin dört bir yanına ulaşan çevre dostu otobüsler toplamda 42 milyon 482 bin 147 km yol kat ederken, Kocaeli’nin tüm ilçelerine ulaşım sağlayan otobüsler, vatandaşlara konforlu ve güvenli seyahat imkanı sundu. UlaşımPark A.Ş.’ye bağlı otobüslerde 2024 yılında rekor üstüne rekor kırıldı. Bir günde taşınan yolcu rekoru da 194 bin 73 olarak kaydedildi.
AYLIK REKOR DA BU YIL KIRILDI
Çevre dostu otobüslerle ulaştırma hizmeti sağlayan Büyükşehir otobüsleri, sadece aralık ayında 4 milyon 864 bin 806 yolcu taşıdı. Yeni alınan otobüslerle birlikte konfor kalitesini en üst seviyeye çıkaran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu rakamlarla da aylık rekoru kırmış oldu.
ARAÇLARA DÜZENLİ BAKIM YAPILIYOR
Hat 250 ile Sabiha Gökçen Havalimanı’na, Hat 280 ile Sakarya Üniversitesi’ne, Hat 200 ile İstanbul-Kartal’a, Hat 700 ile Gölcük’ten başlayıp Osmangazi Köprüsü’nden geçerek Marmaray’a ulaşan otobüsler vatandaşların şehir dışına da yolculuklarını güvenli ve konforlu bir şekilde gerçekleştirmesine imkan tanıdı. UlaşımPark A.Ş.’ye ait Gebze ve Plajyolu’nda bulunan garajlarda yer alan bakım atölyelerinde ise otobüslerin bakımı yıl boyunca periyodik olarak gerçekleştirildi.
KOCAELİ’NİN TURİZM RÜZGÂRI BERLİN’DE ESTİ
YENİ SPOR KOMPLEKSİ KÖRFEZ’E DEĞER KATACAK
KARTEPE’DEN BULGARİSTAN’A KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ
GÖLCÜK’TE İLMEK İLMEK SANAT: 2. GELENEKSEL ÖRGÜ ŞÖLENİ BAŞLIYOR
KSO’DA KADIN ÇİFTÇİLER SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR GELECEK İÇİN BULUŞTU
GÖLCÜK'TE EMNİYETTEN KAÇAMADI
TEMAD’IN İKİCİ İFTARI KARAMÜRSEL’DEKİ ÇOCUKLARA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, GAZZELİLERE MORAL VERDİ
ESKİDEN OKULDA TUVALET Mİ VARDI ?
KULİSTE MUHABBETLER...
BAŞİSKELE’YE YENİ NEFES: YEŞİLYURT VADİSİ’NDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, MISIR’DA
BÜYÜKAKIN BAŞARILI SPORCULARLA İFTAR YAPTI
CADDEYE DÖKÜLEN YAĞ TEHLİKE SAÇIYOR
TATAROĞLU’NDAN AVUSTURYA’DA ALTIN ZAFER
Güder ailesinin acı günü Abdullah Güder vefat etti
DONANMA MAHALLESİNDE KENTSEL DÖNÜŞÜM
KAVAKLI’DA 1200 KİŞİLİK İFTAR SOFRASI KURULDU
DEPREM HAFTASI’NDA 2 BİN 700 KİŞİYE ULAŞILDI
SİLAH TİCARETİNDEN ARANAN ŞAHSA ŞAFAK OPERASYONU
AKARYAKIT ZAMMI HAYATIMIZI NASIL KUŞATIYOR ?
İZLEYENİ OLAN SAVAŞ
KÖRFEZRAY’DA 5 TBM HEDEFE DOĞRU İLERLİYOR
ŞEHİTLİKLER 18 MART’A HAZIRLANIYOR
VERGİ SUÇU FİRARİSİNE OPERASYON
VALİ AKTAŞ EV ZİYARETLERİ YAPTI
1 MİLYON TL’LİK KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU
BAŞKAN SEZER “GÖLCÜK'ÜN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
KENTSEL DÖNÜŞÜM. ve BAŞKAN SEZER.....
BÜYÜKAKIN: “RAMAZAN’IN BEREKETİNİ GÖNÜL SOFRALARINDA PAYLAŞIYORUZ”
Yükleniyor


