• BIST 100

    11136,53%0,18
  • DOLAR

    42,41% -0,03
  • EURO

    49,31% 0,03
  • GRAM ALTIN

    5733,85% -0,81
  • Ç. ALTIN

    9307,67% -0,23

Büyükşehir’den üreticiye koç ve teke desteği

Genel 26.02.2024 11:23:23 0
Büyükşehir’den üreticiye koç ve teke desteği

Büyükşehir’den üreticiye koç ve teke desteği

Büyükşehir Belediyesi, küçükbaş hayvancılığın gelişmesi adına Damızlık Koç ve Teke Desteği Projesiyle üreticilere koç ve teke dağıtımı gerçekleştiriyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra kırsal kalkınmaya da büyük önem veriyor. Hibe projeleriyle çiftçinin yanında olan Büyükşehir, bu kez de damızlık koç ve tekeleri yetiştiricilere verdi. İlk etapta dün düzenlenen programda 75 yetiştiriciye 75 adet merinos ırkı koç yüzde 50 hibeli olarak teslim edildi. Önümüzdeki günlerde düzenlenecek programlarla Kocaeli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliğine üye olan yetiştiricilere toplamda 500 koç ve 150 teke verilecek. Küçükbaş Hayvancılığın Geliştirilmesi Amaçlı Damızlık Koç ve Teke Desteği Projesi, verim artışının sağlanması ve çiftçilerin gelir kaynaklarını artırmayı amaçlıyor.

ÜRETİCİ MUTLU, KOCAELİ MUTLU

Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği Hayvancılığın Geliştirilmesi Amaçlı Damızlık Koç ve Teke Desteği Projesi programı Muhtarlık Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlendi. Programa Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık, Veterinerler Odası Genel Sekreteri Cüneyt Özer, Kocaeli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiriciliği Birliği Başkanı Mustafa Çakır, Kocaeli Kasaplar Odası Başkanı İsmail Şalgam, Gebze Ziraat Odası Başkanı Ayhan Pekşen ve üreticiler katıldı. Proje kapsamında Kocaeli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliğine üye olan yetiştiricilere, toplamda 250 baş Merinos koç, 250 baş kıvırcık koç ve 150 baş kıl keçisi teke teslim edilecek.

“DESTEKLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK”

Programda konuşan Genel Sekreter Yardımcısı Aydınlık, “Son beş yılda yaşadığımız salgın sürecini dikkate aldığımızda Büyükşehir Belediyemizin tarım ve hayvancılığa olan desteğinin önemi daha çok anlaşılmakta. Büyükşehir olarak bitkisel üretimde hem bitkilerin tohumu anlamında, seracılık anlamında, fide anlamında özellikle girdileri rahatlatıp üretimi arttırmak için gübre ve mazot desteği anlamında çok sayıda başlıkta desteğimiz var. Hayvancılıkta ise daha önce mandada damızlık dağıttık. Bugün de koyun projemizin damızlığını dağıtıyoruz” dedi. Arıcılıkta da aynı projenin devam edeceğini söyleyen Aydınlık, sözlerini şöyle sürdürdü: ‘’Günümüzdeki koşullar dikkate alındığında üretimin artıyor olması, üretimi yapan çiftçi sayımızın artıyor olması verdiğimiz desteklerin üretmeye devam eden çiftçimize adeta can suyu olduğu ortaya koyuyor. Sizlere Başkanımız Tahir Büyükakın’ın selamlarını iletiyorum. Tarım ve hayvancılıkta üreticilerimizi birer vatanperver olarak görüyoruz. Yaptığınız işlerin ne kadar önemli ve stratejik olduğunu biliyoruz. Üretimlerin desteklenmesi sadece girdili değil, üretim esnasındaki mekanizasyonu artarak devam edecek. Yine köydeki üretimin pazara ulaşmasındaki kolaylaştırıcı işlemlere devam edeceğiz, desteklerimiz artarak sürecek.”  

Çalışkan, “Derdimiz daha İYİ bir Gölcük”

Kent Konseyi Kadın Meclisi’nden çocuklara mont ve bot desteği CEBECİ: “HEDEFİMİZ 100 ÇOCUĞUN KIŞINI ISITMAK”

Gölcük Esnaf Kefalet Kooperatifinden 11 Ayda 206 Milyon TL kredi MISIRLIOĞLU: “ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ, DESTEKLERİMİZ SÜRECEK”

Gölcük Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısında 5 GÜNDEM MADDESİ OYLANARAK KARARA BAĞLANDI

“Bir şehrin gerçek değeri, en hassas yüreklere gösterdiği özenle ölçülür”

Kartepe Teleferik’te nefes kesen kurtarma tatbikatı

Gölcük Kent Konseyi Emekli Meclisi ile GÖLAŞ A.Ş. arasında indirim protokolü imzalandı AKBAŞ: “EMEKLİLERİMİZİN SOSYAL HAYATINA KATKI SUNMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, “ENGELLERİ AŞMAK, İNANÇ VE AZİM MESELESİDİR”

Kocaeli'de 2,6 milyon TL'lik kaçak gözlük ve tütün operasyonu

Temizlik İşleri Müdürü Kurt’tan Moloz Uyarısı: “ÇÖP BİDONLARINA KABA ATIK ATMAYIN”

Tuncay Yıldız ve ekibi sahada esnafla buluşuyor

Vali İlhami Aktaş, 'Anadolu Nefesiyle Köklerden Geleceğe' Şiir Dinletisi Programına Katıldı

ÇAPA Duşakabin Kalitesi ve Uygun Fiyatıyla Banyolarınıza Güzellik Katıyor BANYO YENİLEMENİN DOĞRU ADRESİ

İzmit’te 3 Aralık için anlamlı buluşma: Hep birlikte yaşamın içindeyiz

Kartepe Hüsnü Efe Caddesi yenileniyor; KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR HER NOKTAYA DOKUNUYOR

Kocaeli Büyükşehir’in dev projesinde ilk kepçe vuruldu; SOSYAL YAŞAM MERKEZİ YENİ UFUKLAR AÇACAK

Kuzuyayla’ya kapalı yürüyen bant geliyor

Başiskeleli Genç Karatecilerden Büyük Zafer

Kocaelispor–Karacabey maçının hakemi Abdullah Buğra Taşkınsoy

Kocaelispor’da Türkiye Kupası Mesaisi Başlıyor: KARACABEY BELEDİYESPOR’A KONUK OLUYOR

Ertuğrul Akalın’ın anne acısı BEDRİYE AKALIN VEFAT ETTİ

Salman’dan Tüketici Hakem Heyetlerinin kapatılmasına tepki “BU KARAR TÜKETİCİYE DARBEDİR”

MHP Gölcük Teşkilatı, Engelli Bireylerle Örcün Down Kafe’de Buluştu

Bat, “Gölcük’te hiçbir gün 3 Aralık’tan farksız değil”

Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe Başkanı Osman Çavdar “EKÜMENİKLİK İDDİALARI TÜRKİYE’YE KARŞI AÇIK TEHDİTTİR”

İzmit Belediyesinden Derince’de Kıbrıs gazilerine anlamlı ziyaret

Kocaeli’de Uyuşturucu Operasyonları Sürüyor OPERASYONLARDA ÇEŞİTLİ UYUŞTURUCU MADDELER ELE GEÇİRİLDİ

Gölcük Halıdere Sahil Caddesi’ne kapsamlı yenileme

Gölcük Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi “AİLE YILI” KAPSAMINDA EDEBİYAT BULUŞMASI DÜZENLEDİ

Büyükşehir, Selim Sırrı Paşa Konağı’nda sanatseverleri ağırladı; KONAK GÜLLERİNİN KÂĞITTAKİ İZLERİ BÜYÜLEDİ

Yükleniyor

Değirmendere’de Çift Bıçakla dehşet saçtı

Atamız Değirmendere’de anıldı

Değirmendere sahiline yeni yaya geçiş köprüsü

Gölcük Belediyesi’nden Deliloğlu Caddesi’ne Hız Kesici Düzenlemesi

Kuruçeşme Camii Halıcı 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda yeni dönem kayıtları devam ediyor SUCU: “ÇOCUKLARIMIZI HEM MANEVİ HEM SOSYAL YÖNDEN GELİŞTİRİYORUZ”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri yoğun katılımla tanıtıldı GÖLCÜK’E DEĞER KATAN PROJE

Değirmendere’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşku ile kutlandı

Değirmendere Atatürk Mahallesi, 585 Ada Sitesi sakinlerinden anlamlı etkinlik ÇOCUKLARA HEM TEMİZLİK HEM GÜVENLİK BİLİNCİ KAZANDIRILDI

Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda Küptaş Tamiratı ile Zemin Yenilendi

Değirmendere'de Anlamlı Anma ET PİLAV VE LOKMA İKRAMIYLA DEPREM ŞEHİTLERİ YÂD EDİLDİ

Gölcük Esnaf Kefalet Kooperatifinden 11 Ayda 206 Milyon TL kredi MISIRLIOĞLU: “ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ, DESTEKLERİMİZ SÜRECEK”

KSO Başkanı Zeytinoğlu kasım ayı kapasite kullanım oranlarını değerlendirdi

KSO Başkanı Zeytinoğlu bütçe gerçekleşmelerini değerlendirdi

Gölcük Kuyumcular Derneği Başkanı Ceyhun Gemici “ALTIN SADECE YATIRIM DEĞİL, AYNI ZAMANDA KALICI BİR DEĞERDİR”

KSO Başkanı Zeytinoğlu cari denge verilerini değerlendirdi

KSO Başkanı Zeytinoğlu sanayi üretim endeksini değerlendirdi

TÜED Gölcük Şube Başkanı Ergun Şahin “2000 SONRASI EMEKLİLERİN İNTİBAKI YAPILMALI”

KSO Başkanı Zeytinoğlu ekim ayı dış ticaret verilerini değerlendirdi

KSO Başkanı Zeytinoğlu ekim ayı enflasyon verilerini değerlendirdi

Gölcük Esnaf Kefalet’ten 10 Ayda 185 Milyon TL Kredi Desteği

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 14 10 1 3 20 33
2.FENERBAHÇE A.Ş. 14 9 0 5 18 32
3.TRABZONSPOR A.Ş. 14 9 1 4 13 31
4.GÖZTEPE A.Ş. 14 7 2 5 10 26
5.SAMSUNSPOR A.Ş. 14 6 1 7 7 25
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 14 7 4 3 7 24
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 14 6 4 4 -1 22
8.KOCAELİSPOR 14 5 6 3 -3 18
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 14 4 6 4 3 16
10.CORENDON ALANYASPOR 14 3 4 7 -1 16
11.TÜMOSAN KONYASPOR 14 4 7 3 -4 15
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 14 3 6 5 -6 14
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 14 4 8 2 -11 14
14.KASIMPAŞA A.Ş. 14 3 7 4 -7 13
15.İKAS EYÜPSPOR 14 3 8 3 -8 12
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 14 2 6 6 -17 12
17.GENÇLERBİRLİĞİ 14 3 9 2 -7 11
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 14 2 10 2 -13 8