Büyükşehir’den 1 yılda 5 bin 618 personele eğitim
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2024 yılında 5 bin 618 personele toplamda 371 saatlik eğitim verdi
Personel eğitimine büyük önem veren Büyükşehir Belediyesi, bu anlamda 2024 yılını dolu dolu geçirdi. 1 yılda 5 bin 618 personele toplamda 371 saatlik eğitim verildi.
YIL BOYU DEVAM ETTİ
Vatandaş memnuniyeti ve üst düzey hizmet anlayışını titizlikle sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, personeline yönelik yıl içerisinde eğitimler gerçekleştiriyor. İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığınca bir yılda “Mevzuat”, “Teknik”, “Kişisel ve Kurumsal Gelişim” kategorilerinde 59 eğitim düzenlendi.
HİZMET İÇİ EĞİTİMLER
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, hizmet içi eğitimler kapsamında 2024 yılında arşiv mevzuatı ve birim belge yöneticisinin görevleri eğitimi, bilgi güvenliği farkındalık eğitimi, doğrudan temin eğitimi, etkili iletişim eğitimi ile güzel konuşma (diksiyon) ve hitabet eğitimi, etkili yazışma teknikleri eğitimi, ileri excel eğitimi, ilk yardım eğitimi, imar mevzuatı eğitimi, kamu ihale mevzuatı eğitimi, kamu yönetimi etik ve etik davranış ilkeleri eğitimi, oryantasyon eğitimi ve stratejik planlama eğitimi gerçekleştirdi.
371 SAATLİK EĞİTİM
Ayrıca teknik şartname ve ihale dokümanı hazırlanırken dikkat edilmesi gereken hususlar eğitimi, vatandaşla etkili iletişim eğitimi, zabıta hizmetleri yönünden vatandaşla etkili iletişim, öfke kontrolü ve problem çözme eğitimi de verilen eğitimler arasında yer aldı. Büyükşehir toplamda 5 bin 618 personele alanında uzman deneyimli eğitmenlerce 371 saatlik eğitim gerçekleştirdi.
SAADET PARTİSİ’NDEN GÖLCÜK’DEN ‘ZULME LANET’ HAYKIRIŞI!
BÜYÜKAKIN: TÜRKİYE’DE BAŞKA BİR ÖRNEK YOK, AVRUPA’DA İLK 10’DAYIZ
GÖLCÜK BELEDİYESİ’NDEN İSTİHDAMA KESİNTİSİZ KATKI
SAADET PARTİSİ GÖLCÜK TEŞKİLATI’NDAN ANLAMLI VEFA: GENÇLER UMRE İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ
KARTEPE MESİRE ALANI’NDA EKİPLER GECE GÜNDÜZ SAHADA
EMEKLİ POLİS MEMURU SİLAHLI SALDIRIDA HAYATINI KAYBETTİ
MİLLİ YOL LOKMA DAĞITTI
BAŞİSKELE’DE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİNE KAPSAMLI DEĞERLENDİRME
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KOCAELİ’YE GELİYOR!
İŞLETMECİ VOLKAN BERBEROĞLU DAHİL 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
TÜVTÜRK'ÜN YENİ KURALI SÜRÜCÜLERİ YAKTI
CİNAYET FİRARİSİ GÖLCÜK’TE YAKALANDI
HEM HIRSIZ HEM VERİ AVCISI!
8 YIL CEZASI OLAN FİRARİ ZEHİR TACİRİ YAKALANDI!
KOCAELİ’DE MESAFELER KALKTI
KENTSEL DÖNÜŞÜM MASAYA YATIRILDI
BU YOLUN SONU DÜNYA KUPASI
KOCAELİ, NEVRUZ’UN BEREKETİNİ VE COŞKUSUNU YAŞADI
UKOME’DEN “KARAVAN PARK YASAĞI” KARARINA ONAY
KOCAELİ’DE KARAVANLARA 1 NİSAN’A KADAR SÜRE
KIŞ LASTİĞİ ZORUNLULUĞU UZATILDI!
YEŞİLYURT MİLLET BAHÇESİ’NDE ÇALIŞMALAR HIZLA SÜRÜYOR
ELEKTRONİK ATIKLAR SANATA DÖNÜŞTÜ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN DA ANKARA’DA
KULİSTE MUHABBETLER...
DEĞİRMENDERE’DE İNTİHAR
‘’GÖLCÜK İÇİN BAŞKAN SEZER İLE OMUZ OMUZA ÇALIŞIYORUZ’’
ŞOFÖRLER ODASI "NİZAMETTİN BAŞKANLA DEVAM" DEDİ
KÜTÜPHANELER HAFTASI’NDA ÖĞRENCİLERE TİYATRO KEYFİ
PEHLEVAN GÖLCÜK'TE SAĞLIK HİZMETLERİNİ DENETLEDİ
Yükleniyor
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74


