Büyükşehir’den yeni bir yaşam alanı daha
Büyükşehir, İzmit’te yıkılan vergi dairesinden boşalan Sörler Okulu’nun önündeki alanı yeni bir yaşam yerine dönüştürüyor
SÖRLER OKULU’NA ÇOK AMAÇLI ÇEVRE DÜZENLEMESİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yıkılan eski vergi dairesinden boşalan alana inşa edeceği meydan projesi için çalışmalara başladı. Müjdeyi bir süre önce eski vergi dairesinin bulunduğu alanda veren Başkan Tahir Büyükakın, “Burası insanlara hizmet edecek bir mekân haline gelecek” açıklamasını yapmıştı. Kentin simge tarihi mekânlarından biri olan Sörler Okulu’nun önüne yapılacak projede; kafe, çay ocağı, amfi, dinlenme ve çocuk oyun alanları inşa edilecek. Büyükşehir ekipleri, Cumhuriyet Bulvarı’nın devamı olacak bir mekân olarak planlanan projede çevre düzenlemesine başladı.
BÜYÜKŞEHİR’DEN YENİ YAŞAM ALANI
Kocaeli’nde yaşayan vatandaşları her geçen gün daha çok yeşil alanla buluşturan ve doğayla iç içe huzurlu vakit geçirmeleri için ideal ortamlar sunan Büyükşehir, bu güzelliklere bir yenisini daha ekliyor. Bir süre önce yıkılan vergi dairesinden boşalan tarihi Sörler Okulu’nun önündeki alanın çevre düzenlemesi çalışmalarına başlandı. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığınca yürütülen “İzmit Tepecik Mahallesi Meydan Düzenlemesi” projesi bölgeye hareketlilik getirecek. Buna göre 2 bin 223 metrekarelik alanda iki adet simit kafe, çay ocağı, amfi, dinlenme ve çocuk oyun alanı inşa edilecek. Giriş rampaları, merdivenler ve yeşil alan düzenlemesinin de yapılacağı proje, şehre ayrı bir güzellik ve değer katacak.
ESNAF SIKINTI YAŞAMAYACAK
Büyükşehir, hava şartları elverdiği sürece projenin tamamlanması için çalışmalarını aralıksız sürdürecek. Bu kapsamda ekipler, esnaf ve vatandaşların mağdur olmaması için bölgede gereken tedbirleri aldı.
GÖLCÜK BELEDİYESİ’NDEN İSTİHDAMA KESİNTİSİZ KATKI
SAADET PARTİSİ GÖLCÜK TEŞKİLATI’NDAN ANLAMLI VEFA: GENÇLER UMRE İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ
KARTEPE MESİRE ALANI’NDA EKİPLER GECE GÜNDÜZ SAHADA
EMEKLİ POLİS MEMURU SİLAHLI SALDIRIDA HAYATINI KAYBETTİ
MİLLİ YOL LOKMA DAĞITTI
BAŞİSKELE’DE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİNE KAPSAMLI DEĞERLENDİRME
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KOCAELİ’YE GELİYOR!
İŞLETMECİ VOLKAN BERBEROĞLU DAHİL 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
TÜVTÜRK'ÜN YENİ KURALI SÜRÜCÜLERİ YAKTI
CİNAYET FİRARİSİ GÖLCÜK’TE YAKALANDI
HEM HIRSIZ HEM VERİ AVCISI!
8 YIL CEZASI OLAN FİRARİ ZEHİR TACİRİ YAKALANDI!
KOCAELİ’DE MESAFELER KALKTI
KENTSEL DÖNÜŞÜM MASAYA YATIRILDI
BU YOLUN SONU DÜNYA KUPASI
KOCAELİ, NEVRUZ’UN BEREKETİNİ VE COŞKUSUNU YAŞADI
UKOME’DEN “KARAVAN PARK YASAĞI” KARARINA ONAY
KOCAELİ’DE KARAVANLARA 1 NİSAN’A KADAR SÜRE
KIŞ LASTİĞİ ZORUNLULUĞU UZATILDI!
YEŞİLYURT MİLLET BAHÇESİ’NDE ÇALIŞMALAR HIZLA SÜRÜYOR
ELEKTRONİK ATIKLAR SANATA DÖNÜŞTÜ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN DA ANKARA’DA
KULİSTE MUHABBETLER...
DEĞİRMENDERE’DE İNTİHAR
‘’GÖLCÜK İÇİN BAŞKAN SEZER İLE OMUZ OMUZA ÇALIŞIYORUZ’’
ŞOFÖRLER ODASI "NİZAMETTİN BAŞKANLA DEVAM" DEDİ
KÜTÜPHANELER HAFTASI’NDA ÖĞRENCİLERE TİYATRO KEYFİ
PEHLEVAN GÖLCÜK'TE SAĞLIK HİZMETLERİNİ DENETLEDİ
TCDD'DEN UYARI! 15 GÜN YASAK GELİYOR
GÖLCÜK’TE SANAT ÇİÇEK AÇTI
Yükleniyor
-
BIST 100
15827,36%-0,29
-
DOLAR
44,46% 0,28
-
EURO
51,27% 0,04
-
GRAM ALTIN
6337,76% 1,47
-
Ç. ALTIN
10614,40% 0,00


