-
BIST 100
16287,81%0,58
-
DOLAR
44,13% 0,11
-
EURO
50,80% -0,10
-
GRAM ALTIN
7213,44% 0,11
-
Ç. ALTIN
11762,72% 0,00
BÜYÜKŞEHİR’İN KARDEŞLİK SOFRASI HALEP’TE KURULDU
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kardeşlik Sofraları’nın sonuncusunun kurulduğu Halep’te iftara katıldı.
Cumhurbaşkanımızın ve Türk halkının selamlarını ileten Başkan Büyükakın, gönül coğrafyamızda düzenlenen iftar programları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
RAMAZAN TÜM MANEVİYATI İLE YAŞANDI
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Ayı’nda dayanışmayı artırmak amacıyla gönül coğrafyamızda Kardeşlik Sofraları kurdu. Hep birlikte oruçların açıldığı ve Ramazan’ın maneviyatının tüm duyguları ile yaşandığı Kardeşlik Sofraları’nın son adresi Suriye oldu. Başkan Tahir Büyükakın; Bulgaristan, Yunanistan, Kuzey Makedonya, Bosna Hersek ve Mısır’ın ardından Halep merkezinde kurulan Kardeşlik Sofrası’na da katıldı.
CUMHURBAŞKANI’NIN SELAMLARINI İLETTİ
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, Halep Başkonsolosu Muammer Hakan Cengiz, İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, Kocaeli İl Temsilcisi İsmail Yeşildal ve Halepli yetkililerin de katılım gösterdiği iftarda tüm masaları gezen ve Haleplilerle sohbet eden Başkan Büyükakın büyük ilgi görürken, son derece sıcak bir şekilde karşılandı. Başkan Büyükakın, Haleplilere Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Türk kardeşlerimizin selamlarını getirdiğini belirtti.
“YARINLARIMIZ ÇOK GÜZEL OLACAK”
Başkan Büyükakın iftarda yaptığı konuşmada ise, “Kardeşlik Sofrası’nda sizlerle buluştuk, iftarımızı birlikte yaptık. Zor günlerde birlikteydik. Bugün birlikteyiz, inşallah yarın da birlikte olacağız. Müslüman umutsuz olmaz. Yarınlarımız çok güzel olacak, ben buna yürekten inanıyorum. Bugün Halep’te bir takım ziyaretler gerçekleştirdim. Yetkililerle istişareler yaptık. Bu bölgenin ayağa kalkması için hep birlikte çalışmalar yapacağız. Bu organizasyonda emeği bulunan başkonsolosumuza, İHH Genel Başkanımıza ve İHH bölge temsilcimize yürekten teşekkür ediyorum. Başta Gazze olmak üzere tüm mazlum coğrafyalardaki kardeşlerimizin gerçek bayramlara ulaşacağı günlerin yakın olmasını Rabbimden niyaz ediyorum” dedi.
“KARDEŞLİK KÖPRÜLERİNİ GÜÇLENDİRİYORUZ”
Ramazan Ayı dolayısıyla gönül coğrafyamızdaki ülkelerde düzenlenen iftar programlarının önemine de değinen Başkan Büyükakın şunları söyledi: “Mübarek Ramazan Ayı’nın bereketini hep birlikte paylaşmak için bir dizi programlar gerçekleştirdik. Bugün de güzel bir Ramazan sofrası buluşmasındayız. Kardeşlik köprülerini daha da güçlendirmek için bu çalışmalar yapılıyor. Çünkü gönül coğrafyamızdaki varlığımız bölge halkı için başka bir anlam ifade ediyor.
“ONLARI MUTLU GÖRMEK BİZİ MOTİVE EDİYOR”
Bizim güçlü bir şekilde onların yanında olmamız onlara moral veriyor, cesaret ve gayret veriyor. Onların bu duygularını görmek, geri dönüşlerini almak da bize ayrıca motivasyon sağlıyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın bu coğrafyalarda yapılan çalışmalara ayrı bir önem verdiğini, bizleri teşvik ettiğini özellikle ifade etmek istiyorum. Bir kez daha bu programlarda emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum.”
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A VE KOCAELİ HALKINA ÖZEL TEŞEKKÜR
BÜYÜKŞEHİR’İN KARDEŞLİK SOFRASI HALEP’TE KURULDU
HALK EĞİTİM’DE HEREKE HALISI DOKUMA SANATI YENİDEN YAŞATILIYOR
NUSRET’İN KAHRAMAN KOMUTANININ TORUNU ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR
ESNAF ODASI BAŞKANI YILDIZ “BAYRAM PAZARI İLÇEMİZE RENK KATACAK”
BÜYÜKAKIN, TÜGVA İFTARINDA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ
DEĞİRMENDERESPOR’DAN U10 FUTBOL TURNUVASI
165 ŞOFÖRE 487 BİN TL CEZA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’IN, PAZARCI ESNAFIYLA YAPTIĞI İFTARA YOĞUN KATILIM
AKTAŞ ÇİFTİ, DONANMA KOMUTANLIĞININ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER ONURUNA DÜZENLEDİĞİ İFTAR KATILDI
VALİ AKTAŞ, GÖLCÜK EYÜP SULTAN PROJE HAFIZLIK İMAM HATİP ORTAOKULUNUN PROGRAMINA KATILDI
FİRARİ KADIN HIRSIZ YAKALANDI
HER NOKTA TİTİZLİKLE TEMİZLENİYOR
TRAFİK CEZASI KAOSU
TASAVVUF MÜZİĞİ KONSERİ
EMEKLİ MAAŞLARI BAYRAM ÖNCESİ ÖDENECEK
KADEM KOCAELİ TEMSİLCİLİĞİ’NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ
Emekli astsubay Abdullah Güder Dualarla uğurlandı
KOCAELİ’NİN TURİZM RÜZGÂRI BERLİN’DE ESTİ
YENİ SPOR KOMPLEKSİ KÖRFEZ’E DEĞER KATACAK
KARTEPE’DEN BULGARİSTAN’A KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ
GÖLCÜK’TE İLMEK İLMEK SANAT: 2. GELENEKSEL ÖRGÜ ŞÖLENİ BAŞLIYOR
KSO’DA KADIN ÇİFTÇİLER SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR GELECEK İÇİN BULUŞTU
GÖLCÜK'TE EMNİYETTEN KAÇAMADI
TEMAD’IN İKİCİ İFTARI KARAMÜRSEL’DEKİ ÇOCUKLARA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, GAZZELİLERE MORAL VERDİ
ESKİDEN OKULDA TUVALET Mİ VARDI ?
KULİSTE MUHABBETLER...
BAŞİSKELE’YE YENİ NEFES: YEŞİLYURT VADİSİ’NDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, MISIR’DA
Yükleniyor


